Etappe 3 er for ryttere med litt punch i beina, siden de siste 45 kilometerene har en del stigninger. Selv finalen er en bakke på 500 meter med 8 % stigning, så favorittstemplene gis til ryttere som Sagan, Alaphilippe, van Aert, van Avermaet, Matthews osv, samt dette er en avslutning som passer ringreven Valverde. Tror finalen blir i hvasseste laget for nordmennene, men en har vel lært at Kristoff aldri kan avskrives.

Alle øynene er nok rettet på Alaphilippe, og sånn sett frister det med et vinnerspill på han. Føler derimot at det er uhyre mange som kan melde seg på her, og forsøker derfor heller topp 3-spill. Tror Jumbo-Visma lar van Aert ha relativt frie tøyler i dag, sånn at han er deres heteste kandidat til å ta den gule trøya om Teunissen sliter litt. Unggutten er i kanonform og takler tøffe avslutninger.

Dagens langskudd blir Mateo Trentin. Spurteren har god evne til å henge med oppover, og selv om det blir i tøffeste laget i dag så synes jeg oddsen er såpass interessant at det er verdt et langskudd.

Duellen mellom Wellens og Herrada synes jeg er interessant. Wellens er god på klassikerne og er en joker på dagens etappe. Herrada har vist at han takler slike avslutninger godt selv, men synes han mangler litt i forhold til sin duellant her. Ta f.eks. La Fleche Wallonne, med smålik avslutning hvor Wellens tok Herrada med over 20 sekunder i den siste bakken.

Topp 3: van Aert, 2.75 @ Coolbet x 4 units
Topp 3: Mateo Trentin, 12.50 @ Coolbet x 1 unit
H2H: Wellens slår Herrada, 1.84 @ Coolbet x 5 units