Duket for lagtempo i dagens etappe, og det er kanskje den jevneste på svært lang tid. De største favorittene er Ineos som har store aspirasjoner om å ta hjem den gule trøya nok en gang, og om man følger lagets youtube-kanal er det vanskelig å ikke la seg imponere over jobben de har lagt ned på TTT.

Ulempen for Ineos på denne etappen er at de er det første laget som skal i aksjon. De har derfor ingen tider å kjøre på, noe som er veldig fordel de andre lagene. Laget har uansett enormt sterke temponavn på laget med spanske Castroviejo i front. De kommer til å sette standarden, og om de ikke vinner så vil de nok uansett være helt der oppe.

Jumbo-Visma har også et kanonsterkt mannskap og vil være der oppe, det samme har Mitchelton-Scott. Sunweb blir sterke, Quickstep og Team EF er også der. Bahrain er også bra på lagtempo, men det er et stort spørsmål hvordan det går med viktige Caruso etter gårsdagens etappe.

Synes det er vanskelig å tippe på denne tempoen, og duellene i H2H er satt ganske bra. Enten er det lag som er store favoritter til lav odds, men det er gode muligheter for å tjene seg noen renter der. Velger derfor å ikke investere like mye i årets TTT som fjorårets, og forsøker oss på et forsiktig vinnerspill.

Jumbo-Visma kjører med den gule trøya og har nok ett av de fem beste tempomannskapene. De kan kjøre på tider og som man alltid ser i TdF, så gir den gule trøya litt ekstra guts. Morgendagens etappe passer de ikke i særlig grad uansett, så det er ingen grunn til at de skal spare på noe som helst i dag.

Jumbo-Visma vinner, 3.75 @ Coolbet x 3 units