📍 Pont du Gard > Gap
📏 Lengde: 200 km
📈 Profil: Kupert

Siste etappe før feltet går inn i tre intense etapper i Alpene hvor Tour de France skal avgjøres. Dagens etappe er kupert og det oser at et brudd går inn i dag. Dette gjør det selvsagt vanskelig å spille på i forhånd av etappen, og LIVE-spill er nok en langt tryggere fremgangsmåte. Vi kommer muligens med et spill når vi vet hvem som er i bruddet.

Likevel så er det flere usual suspects som kan havne i dagens brudd. Om feltet kommer noe tilnærmet samlet er det vanskelig å ikke holde spurtere som kan klatre som favoritter – Sagan, Matthews, Trentin, Colbrelli. Det kan også være at en av disse lurer seg med i et brudd og dermed være en av favorittene uansett. Etappen er smålik etappe 9 og der var beligerne Naesen og Stuyven gode – se ikke bort fra at de prøver igjen. Med Fuglsang ute av Touren og frie tøyler på Astana-gutta liker vi også ryttere som Lutsenko og Cort Nielsen på denne etappen.

Vi lar oss likevel friste av et par spill før man vet hvem som er i brudd – selv om dette er ekstremt vanskelig å forutse. Det er nemlig langt fra utenkelig at det er en ganske stor gruppe som går avgårde i dag. Sagan holdes som favoritt av bookiene, og det er vanskelig å si seg uenig.

Vi forsøker kun ett spill siden det er vanskelig å vite hvordan etappen utartet seg. Jasper Stuyven har en god avslutning og klarer godt stigninger som dagens, samt er god nedover. Femteplass på den noe like etappe 9 og tredjeplass på etappe 3 med en tøff avslutning sørger for at vi forsøker et lite spill.

Om et større brudd etableres så kommer vi muligens til å prøve oss på et LIVE-spill. Følg med på vår Twitter.

Topp 3: Jasper Stuyven, 7.50 @ Coolbet x 1,5 units
Peter Sagan vinner, 6.00 @ Coolbet x 1,5 unit

Som annonsert ble det spilt LIVE
Mateo Trentin vinner, 3.00 @ Coolbet x 4 units