Image result for tottenham logo png   Image result for liverpool logo png

Tottenham Hotspur vs Liverpool FC

Nok et storkamp på trappene i Premier League, og denne helgen er det Spurs som skal få bryne seg på serielederen fra Merseyside. Tottenham har vært dårlige den siste tiden, og kun vunnet en av sine fem siste kamper i alle turneringer. De måtte virkelig gå ned i kjelleren for å hente inn Middlesbrough i FA-cupen, men klarte bare uavgjort og må ut i omspill mot Championshipklubben. Selv om det kun har blitt tre seire på de siste ni kampene for vertene, så har de en brukbar rekord på hjemmebane denne sesongen (6W-2D-2L). Dog har de kun møtt Chelsea av topplagene så langt, og det oppgjøret endte med tap for Tottenham. Da er det heller ikke mye å glede seg til for Spursfans når de har tapt sine fire siste kamper mot Liverpool. Tror Tottenham uten Kane skal få slite mot et Liverpool i storform. Men på en annen side, så er det ingenting som hadde vært mer typisk enn at Mourinho ender Liverpools ubeseirede rekke.

Mens nedrykkskampen og kampen om Topp 4 ser virkelig spennende ut i år, er det største spørsmålet rundt Liverpool om de kan gå hele sesongen ubeseiret. The Reds er ubeseiret i 37 seriekamper og har vunnet 11 av de 12 siste i alle turneringer, der den eneste glippen kom mot Aston Villa i ligacupen. Med Joe Gomez tilbake for gjestene, så har de også begynt å se mer solide ut bakover igjen, og står med fem clean sheets på rad i ligaen.

Spurs kan ha tapt bare to hjemmekamper denne sesongen, men vi setter pengene på at et bunnsolid Liverpool-lag tar med seg alle tre poengene. Kanskje laveste oddsen Liverpool har hatt borte mot et Topp 6-lag i Premier League. Etter at Liverpool overkjørte Leicester med 4-0 seier så er det vanskelig å argumentere mot oddsen som er satt i dette oppgjøret.

Liverpool vinner, 1.68 x 5U @ LeoVegas

Firmino med Mål og Assist, 15,00 x 1U @ LeoVegas

Jan Vertonghen får kort, 4,00 x 2U @ LeoVegas