Det har vært en merkelig sesong mtp. Fourcade. Verdenseneren i flere år har tapt seg voldsomt i sporet, men på standplass leverer han kanskje bedre enn før. Ligger et par desimaler bak Eder når det kommer til best treffprosent da franskmannen også inne har 92 %. Vant i Pokljuka tidligere i år når han beinet ned 20/20 blinker, og må nok anses som en av de største favorittene i dag.

Simon Eder har best skuddprosent av samtlige i verdenscupen i år, og har skutt på veldig sterke 92 %. 6. plass i Canmore og 3. plass i Pokljuka er fasit på 20km individuell i år, og veteranen har åpnet VM med null bom på 6 skytinger (sprint og jaktstart). Med sånn form på standplass er det verdt å sette en innsats på at østerrikeren tar seg topp 6.

Når det er 20km individuell og mesterskap er det noe som skjer med Jakov Fak. VM-gull i 2012 og OL-sølv i 2018 føyer seg inn i bragdene hvor han har tatt seg topp 10 i fire av de fem siste mesterskapene. Har ikke vært helt på toppform skytemessig i år, men i den eneste 20km han har deltatt i år ble det 4. plass i Pokljuka. Er på mange måter litt avskrevet i år, men det føles ut som han blir det hver gang og motbeviser dette.

M. Fourcade topp 3, 2.20 @ Coolbet x 4 units
Simon Eder topp 6, 3.50 @ Betway x 3 units
Jakov Fak topp 10, 2.50 @ LeoVegas x 3 units