Regnskap

Regnskap for 2019 finner du her:

www.bettin.gs/OddsFever

Link til regnskapet for 2018 finnes under. Helt nederst i denne artikkelen vil vi jevnlig oppdatere total-regnskapet, samt regnskap for den aktuelle måneden.

Grunnet bare 1000 slots for spill på excelarket har vi startet på et nytt. Totalregnskapet og resultatene fra tidligere i år er selvfølgelig tatt med over.

Oddsregnskap 2018 – Juli – Desember 
Oddsregnskap 2018 – Mars-Juni

Status per 2. november:

Viktig å merke seg at vi bruker units og profitt i resultatet på bets, ikke omsetning. Har lagt til en omsetningscelle (turnover) under performance, for den som måtte foretrekke dette.

Under fanen Bets vil dere finne spillene vi har tipset om. Hver dag vil bli skillet med en blå strek, helt til høyre i arket finner man resultatet for dagen.

Under fanen Performance vil dere finne det totale resultatet øverst til venstre.
Her vil dere også finne hvordan resultatet har vært i de forskjellige sportene, de forskjellige ligaene, samt resultatet for de forskjellige spillene. F.eks. 1X2 Fotball, o/ 1.5 pts (Ishockey), Wincast, etc.
Nedover på arket finner man også litt snadder om gj.snitt odds på våre tips, prosent treff på bets osv. Det meste en statistikknerd setter pris på.

De resterende fanene kan man se bort ifra, da dette brukes til vårt personlige regnskap som inneholder blant annet innskudd og uttak.

Om det er noen spørsmål rundt regnskapet er det bare å ta kontakt – enten via hjemmesiden, eller på Twitter og Facebook.