Image result for man city logo png" Image result for chelsea logo png

Manchester City vs Chelsea 

Duket for nok en storkamp for de blå fra Manchester, og denne gangen er det formlaget fra London som tar turen til Etihad. City fikk det som forventet tøft borte mot Liverpool før landslagspausen, men må sies at de var gode i kampen uten å ha marginene med seg. Ble mye snakk om VAR (igjen), men realiteten var at Man City ikke var effektive nok mens Liverpool utnyttet sjansene de fikk. Med tapet mot Liverpool så er det nå hele 9 poeng opp til serielederen og selv om vi kun er i November, så kan det se ut som det haster litt for City mtp ligagull. Dermed så må de tilbake på vinnersporet snarest, og denne kampen mot Chelsea må vinnes om de skal henge med i toppen.

Bernardo er ute med suspensjon hos vertene, mens Ederson fortsatt er usikker. Dette kan fort føre til at vi igjen får se Mahrez og Sterling sammen fra start. Synes Mahrez har vært utrolig god når han har fått sjansen fra start, men det er Sterling som har naturlig nok fått mest oppmerksomhet så langt. Totalt så har han scoret 18 mål på 22 kamper for klubb og landslag siden august, og det er ingenting som tyder på at det vil avta framover. Sterling er ofte involvert når det scores mål hos City, og er den som har flest berøringer i motstanderens 16-meter i ligaen.

Forsvaret til Chelsea kommer til å få det travelt i dag, og med usikkerhet rundt hvem som starter av Jesus/Aguero, så er Sterling en mann vi kan backe for scoring i dag.

Chelsea har hatt en utrolig god periode, og for Lampard så kom nok landslagspausen på et noe ubeleilig tidspunkt. De blå fra London har nå vunnet seks kamper på rad i ligaen og står med fine 8W-1D-1L på siste 10. Dermed har Chelsea rettet opp for den noe trege starten innledningsvis, og ligger på 3.plass med like mange poeng som Leicester og ett poeng forsprang på dagens motstander, Man City.

Ungguttene hos Chelsea har fått mye skryt og oppmerksomhet denne sesongen, og ikke uten grunn. Tammy Abraham er den som har ledet an med sine 10 nettkjenninger på 12 kamper i ligaen. Men også Pulisic og Mount har bidratt mye framover hos gjestene, da er det noe frustrerende for Lampard & Co at førstnevnte var småskadet under landslagspausen og er dermed usikker til dagens storkamp. Med unntak av bortekampen mot United i serieåpningen, så har Chelsea scoret i samtlige ligakamper denne sesongen. Men det virker som det er bakover på banen de sliter, for de har kun registrert fire clean sheets på 19 kamper så langt i år.

Med to lag som er mye bedre framover på banen enn bakover, så er det lov å håpe på nok en målfest i Premier League. Man City har tre clean sheets på hjemmebane så langt, men to av disse kom mot Aston Villa og Watford. Med et Chelsea-lag som ikke er redde for å angripe, så tror vi det blir mål begge veier i dag.

Oddsbygger: 

1️⃣ Begge Lag Scorer: Ja
2️⃣ Raheem Sterling Scorer: Ja 
3️⃣ Resultat: Man City 

Total odds: 4.00 5,00 x 4 units @ LeoVegas 

Klikk på bildet nedenfor for å komme til spillet ⬇️