Bilderesultat for everton logo  Bilderesultat for tottenham logo

Everton – Tottenham

Arena: Goodison Park
Kampstart: 17:30

Her møtes to lag som ikke har fått ting til å stemme så langt i årets sesong. Everton ligger på 17.plass, mens Spurs ligger på en meget skuffende 13.plass.

Everton-manager Marco Silva har brukt mye penger på å revitalisere The Toffees, men har ikke lyktes med å få til det samspillet som kreves for å ta nye steg i Premier League. Står med 5 tap på de siste 6 kampene, noe som sier det meste om formen. Er nødt til å snu den vonde trenden, og det fort – om ikke blir det meget slitsomt å være ansvarlig for dette prosjektet fremover.

Jerry Mina, Bernard og Gbamin er ute for hjemmelaget.

Spurs tar turen tilbake til Liverpool for andre gang på ei uke, etter at de måtte reise tomhendt hjem forrige søndag da Liverpool ble for sterke. Hadde alle muligheter i den kampen da de tok ledelsen, Tottenham, men de rødkledde snudde kampen og vant til slutt fortjent. Pochettino og Tottenham sliter virkelig om dagen, og fremstår veldig shaky. Kun to seire på de siste ni kampene i alle turneringer er ikke bra, og de sliter spesielt på bortebane.

Rose og Lamela mangler, mens Verthongens mulighet for å spille må testes tett opp mot kamp.

Det har blitt hele 24 mål mellom disse to lagene på de siste 5 oppgjørene de har møttes i Premier League, det gir oss selvsagt store forventninger om nytt mål-show her i dag.

Everton er nødt til å tørre å satse fremover og få med seg et resultat her, og vi tror dette blir en sjanserik og morsom fotballkamp. Det samme gjelder forsåvidt for Tottenham også, som helt sikkert kommer til å gå ut i hundre for å sikre seg alle 3 poengene her i dag. Superspiss Harry Kane stortrives også mot Everton, og har scoret i bøtter og spann de siste årene mot blånesene.

Våre utvalgte spill i denne kampen blir som følger:

BTTS + Over 2,5 mål til 1.92 @ LeoVegas x 6 units (oddsbygger)
Harry Kane scorer til 2.30 @ LeoVegas x 3 units