Bilderesultat for southampton logo Bilderesultat for west ham logo

Southampton – West Ham

Arena: St. Mary’s Stadium
Kampstart 18:30

Southampton hadde to seire på rad før det ble et 2-1 tap mot Newcastle forrige helg. Det gjør at de fortsatt ligger på nedrykk, men dagens kamp bør være en god mulighet til å klatre over streken.

Spydspiss Danny Ings har vist god form, og er en meget viktig spiller for The Saints. Har ikke klart å skape en trygghet hjemme på St. Mary’s Stadium dette Southampton-laget, men har to strake hjemmeseire mot henholdsvis Norwich og Watford nå. Vi har god tro på at Southampton kan ta sin tredje strake mot et haltende Wes Ham-lag her i dag.

West Ham er kun poenget foran Southampton, og ligger på en utsatt 16.plass. Vil med tap her mest sannsynlig havne under streken. London-laget gjorde egentlig en god kamp mot Arsenal forrige runde, men klarte ikke å utnytte sjansene sine godt nok. Plutselig stemte alt for Ljunbergs Arsenal, som snudde og drepte kampen ila 10 minutter. Blytungt selvsagt for Manuel Pellegrini som er en presset mann.

Åpnet relativt godt i år West Ham, men har virkelig dalt nedover nå den siste tiden. Kun én seier på de siste 10 kampene sier sitt. Seieren kom noe overraskende mot Chelsea.

Bortelaget mangler stødige Fabianski mellom stengene. Ellers er Cresswell og Lanzini også ute, mens Antonio er usikker.

Vi synes Southampton har sett friskere ut enn West Ham den siste tiden, og vil naturligvis dra fordel av at de spiller hjemme her. Markerer for hjemmeseier til det vi mener er fin odds.

Southampton vinner til 1.97 @ LeoVegas x 5 units