Coolbet er ute med en rekke interessante sesongspill på OBOS-ligaen. Der finner man flere spill på H2H, toppscorer og tabellplasseringer. Vi forsøker spill på hver eneste kategori. Du kan finne oddsen hos Coolbet HER.

Bilderesultat for aafk wiki

Plasseringsspill 

Aalesund har sett ut som det beste laget så langt i OBOS-ligaen og leder med dette fortjent to poeng foran Sandefjord. Så lenge de ikke får en dupp utover høsten på størrelsen med fjorårets så tror i de skal klare å holde avstand til hvalfangerne.

AaFK har bare spilt 6 hjemmekamper – noe som betyr at de har én kamp mer hjemme enn borte utover høsten. På hjemmebane har det også vært feilfri så langt med 18 av 18 mulige poeng. De har også spilt seg ferdig med vanskelige bortekamper mot Start, Jerv og Sandefjord.

Dette betyr at den siste kampen mot sin hovedutfordrer spilles på hjemmebane – stor fordel Aalesund.

Aalesund vinner, 1.70 @ Coolbet x 5,5 units 

Bilderesultat for sogndal fotball wiki
H2H

Vi forsøker også på et duellspill – Raufoss mot Sogndal. Førstnevnte har hatt en eventyrlig vårsesong som har resultert i 25 poeng og en meget habil tredjeplass, sistnevnte har hatt en grusom vårsesong og ligger på 9. plass med 17 poeng.

Poengdifferansen er altså på hele 8 poeng, så Sogndal har en solid jobb å gjøre for å hente inn årets overraskelseslag. Det som vi ofte har sett før er derimot at slike overraskelseslag faller ganske bra etter sommerferien. Dette tror vi også er tilfellet hos Raufoss, og vi tror de skal få det tøffere. De har uansett gjort jobben, og det skal utrolig mye til for at de ikke klarer målet sitt ved å holde seg i divisjonen.

Sogndal startet fryktelig tregt, men kom seg etterhvert utover våren. Sto med tre strake seire før de tapte sin siste kamp før ferien borte mot Kongsvinger. Synes Sogndal har sett mye bedre ut spillemessig, samtidig som at viktige Sigurd Haugen har begynt å score mål. De er ferdig med tunge bortekamper mot AaFK, Sandefjord og Kisa, samt at på hjemmebane er de som alltid solid.

H2H: Sogndal > Raufoss, 2.35 @ Coolbet x 4 units

Relatert bilde

Toppscorer 

Pontus Engblom er klokkeklar favoritt til å atter en gang bli toppscorer i OBOS-ligaen, og leder så langt med sine 12 mål etter en forrykende vårsesong. Oddsen er naturligvis satt deretter, så vi forsøker oss på et lite langskudd i denne kategorien.

Vi synes AaFK har sett solide ut så langt, og tror ikke de får en høstsesong ala fjoråret. Fridjonsson står bare bokført med 5 mål så langt, men islendingen som sto for 19 kasser forrige sesong har en del å gå på. Han er sunnmøringenes straffeskytter og starter på topp hver bidige kamp. Er sjeldent skadet og vil få mange muligheter utover høsten.

5 mål bak Engblom er kanskje i det tøffeste laget, men til enorm odds så gir vi det et ørlite forsøk.

Holbert Fridjonsson, 75.00 @ Coolbet x 0,5 units