Påskeflyten var slettes ikke over på bettingfronten – for i går dundret vi inn 4/4 spill. Det smaker ekstra godt når spillene var til henholdsvis 2.09, 2.10, 2.54 og 3.10 i odds! Med dette er vi oppe på at 15 av siste 17 spill har gitt mynt i kassa, og vi krysser fingrene for at det fortsetter.

NB! Det ene spillet ble postet på vår Twitter-profil – dette fordi kampene i Home Sweet Home Cup går på løpende bånd, og man har derfor kort tid fra oddsen blir tilgjengelig til kampstart. 

Vi går gjennom et litt roligere esportprogram for det neste døgnet før vi i tradisjon tro runder av med dagens spilltips.

 

Home Sweet Home Cup - CS:GO Esports Series | YEsportsBet

CS:GO – Home Sweet Home Cup 2

Det gikk som forventet når Gruppe A ble ferdigspilt i Home Sweet Home Cup 2 i går. Virtus.pro og Spirit tok seg ganske så komfortabelt videre. I dag er det Gruppe B som står for tur, og der finner vi blant annet den norske organisasjonen Nordavind.

Nordavind skal bryne seg på tøff motstand også i denne utgaven av turneringen, men har nok litt lettere arbeidsvilkår enn i forrige. De får selskap av svenske Japaleno, russiske forZe og tyske Sprout. forZe og Sprout er absolutt de to største favorittene til å ta seg videre i denne gruppa, men her er det absolutt muligheter å overraske. forZe er det nok neppe stort å gjøre med, men Sprout kan være noe varierende.

Som vanlig så møtes lagene i BO1 (best av ett kart) i åpningskampen før kampene kommer på rekke og rad utover dagen til vi har to lag som går videre. Om det dukker opp potensielle spill på disse kampene utover dagen vil de bli postet på vår Twitter-profil.

Først ut er det de to favorittene Sprout og forZe som møtes klokka 11:50. «Norske» Nordavind møter Japaleno klokka 13:20.

 

Dota 2 – CDA League Season 1

Dagens matcher i CDA League Season 1 ble oppsummert i gårsdagens artikkel.

Siden kampene starter så tidlig tar vi for oss morgendagens matcher i denne artikkelen – akkurat slik som vi bruker. I morgen spilles det til forandring tre kamper, og her kan det komme noen interessante objekter på oddsfronten siden det er en del kamper som kan by på spennende spill.

Klokka 07:00 møter nemlig serieleder Sparking Arrow Gaming femteplass Newbee. Sparking Arrow Gaming som har overrasket alle med å ta seks strake seirer blir ofte undervurdert kraftig av bookmakerene, og Newbee har vært voldsom ustabil. Det som derimot er merkelig er at i en annen liga som går samtidig som denne så sliter Sparking Arrow Gaming stort, og står med 0-3 i kamper mot omtrent de samme lagene.

Invictus Gaming og Vici Gaming møtes til dyst klokka 10:00. Vici har etter noen svake dager for et par uker siden snudd sakene og sett langt bedre ut, men det har kommet mot lag som er antatt svakere. De slo riktig nok Invictus Gaming 2-0 når de møttes i online-utgaven av ESL One Los Angeles for straks tre uker siden. Invictus har nemlig sett ganske bra ut de siste ukene med sterke 2-0-seire over lag som PSG.LGD, EHOME og Royal Never Give Up. Dette går derfor mest sannsynlig mot å bli en svært jevn match hvor underdogen Invictus absolutt kan overraske.

Sist ut er det kamp mellom de to store kanonene Royal Never Give Up og PSG.LGD. Sistnevnte har hatt en fryktelig svak periode, men i denne ligaen står de nå med fire seirer på rad. Royal Never Give Up har derimot vært alt annet enn imponerende i denne turneringen og står med tre seire og tre tap. Innbyrdes har RNG vunnet de fleste kamper den siste tiden, men når PSG.LGD slår om bryteren og møter opp på jobb er det få lag som slår de. Dette blir en match hvor det er helt klart mest verdi å spille på laget med mest odds, men vi heller faktisk ørlite mot PSG.LGD i denne.

 

ESL One Rio Major 2020 - Wikipedia

Dota 2 – ESL One Los Angeles Online – Europe & CIS

Det er nest siste kampdag i Gruppe B hvor det er ganske vidåpent. Team Secret har et solid grep om å komme topp to da de står med fem seire og null tap. Liquid med norske «Taiga» sliter i motsatt ende med null seire på fem forsøk. Sånn sett er det helt åpent mellom de resterende seks lagene om plassene til å nå sluttspillet, og det er derfor to meget spennende kampdager i vente.

Det er som vanlig fire kamper som skal avvikles og den største starter klokka 11:00. Chicken Fighters og Team Unique åpner ballet i det som er en «must win» for sistnevnte. Unique skal nemlig ut mot ubeseirede Secret i siste match, og bør nok derfor vinne her om de skal ha håp om å nå sluttspillet. Chicken Fighters er langt fra noe kasteball, og de ligger tross alt på tredjeplass i gruppa med 3-2 i kamper. Her blir det altså solid underholdning fra start av!

Klokka 14:00 går kamp to for dagen mellom NaVi og Team Spirit i det som ligger an til å bli en jevn match. Når klokka slår 17:00 skal de suverene gruppelederne i Team Secret prøve seg mot Alliance. Det ekstremt rutinerte Secretmannskapet seiler opp som storfavoritt til å vinne hele turneringen, men de får kanskje sin største test så langt når de møter det som har vært gruppas nest beste lag i morgen. Til slutt så møtes Liquid og NiP klokka 20:00 – en match mellom to lag som ikke har fått det til å stemme i det siste.

Det er dermed fire meget interessante oppgjør som står på menyen i denne turneringen i morgen – helt fra morgen til kveld!

 

Dagens Spilltips 

 

Japaleno Nordavind

Japaleno vs. Nordavind // Kampstart 13:20

Svenske Japaleno møtte den norske organisasjonen Nordavind senest i går i LOOT.bet Season 6. Dette ble en fryktelig jevn match som Nordavind til slutt vant 2-1 etter 10-16 på Mirage, 25-22 på Mirage og 16-13 på Inferno.

Nå skal de altså møtes på nytt i åpningskampen i Home Sweet Home Cup 2 Gruppe B. Denne spilles av formatet BO1 (best av ett kart), og vi anser det som sannsynlig at vi får se et gjensyn med ett av kartene de spilte svært jevnt på i går – Mirage eller Inferno.

Dette er to særdeles jevne lag og her må det testes overspill. Vi tenkte først å forsøke oss på Japaleno i dette oppgjøret, men etter å ha sett gårsdagens match føler vi at et overspill på runder er langt mer fornuftig.

Over 26.5 Runder, 1.76 @ Coolbet 

Spillet finner du HER

 

Virtus.pro

Virtus.pro vs. VP.Prodigy // Kampstart 18:00

En ny liga for østeuropeiske lag ser dagens lys i dag når Epic Prime League Season 1 startes. Det er hele 150 000 dollar i premiepotten, så dette kan bli en interessant turnering hvor flere gode lag deltar.

Virtus.pro skal i åpningskampen møte sitt akademilag, Virtus.pro Prodigy. Besitter ikke alt for mye kunnskap om dette akademilaget, da det er relativt nyoppstartet. To av spillerne var derimot å finne i hovedlineupen til organisasjonen for en tid tilbake, epileptick1d og Save, mens fn har spilt på et høyt nivå for Team Empire. De deltok og vant nettopp GG.bets Stay Home Challenge hvor de slo lag som ViKin.gg og Fly to Moon, men dagens motstand er helt klart av annet kaliber.

Virtus.pro har nemlig gjort rent bord i onlineutgaven for Europa av ESL One Los Angeles de siste ukene, og har allerede vunnet gruppa si. De skal derfor spille en paradematch mot gruppejumbo B8 i morgen. Ser ingen grunn til at de skal ha foten av gasspedalen mot ungguttene i samme organisasjon, og de bør vel ha ekstra lyst å vise hvem som er eldst i organisasjonen.

Selv om VP.Prodigy absolutt er et spennende lag så tror vi de skal slite med å vinne en match over Virtus.pro som virker å være i storslag. At det er to lag fra samme organisasjon som møtes høres selvsagt litt skummelt ut, så vi går inn med moderat innsats på denne.

Virtus.pro -1.5 HCP, 2.20 @ Coolbet

Spillet finner du HER