Bilderesultater for new york rangers logo wiki" Bilderesultater for detroit red wings logo wiki"

New York Rangers vs. Detroit Red Wings // Kampstart 02:00

Rangers er et lag det er umulig å forstå seg på i årets sesong, da det også er en del rare rekkekonstellasjoner ute og går. Med Zibanejad ute så vikarierer Strome på førstelinja, og i oppgjøret mot Senators sist fikk Kakko spille med nevnte Strome og Panarin. Den unge finnen som ble tatt som nummer to i årets draft har også figurert på lagets første PP-enhet i det siste, og dermed har istiden og sjansene tatt seg betraktelig opp.

Rangers-coach Quinn har sagt at linjene ikke er bestemt, men vi sliter med å se at Kakko ikke fortsetter på førstelinja etter at han gjorde to poeng forrige kamp (1G & 1A). Fortsetter Kakko på linje med Panarin i både 5v5 og overtall så skal man ikke se bort i fra at supertalentet nok en gang blir å finne på scoringslisten.

Red Wings er langt fra et solid lag defensivt og mangler DeKeyser, Daley og Green på blålinja denne matchen. De har sluppet inn 17 mål på sine siste 3 matcher, og mot et kobbel av meget hurtige spillere kan det bli flere i sekken.

Vi tror det blir en målrik aften i Madison Square Garden i natt og spillene rettes mot Kaapo som bør fortsette på førstelinja etter oppvisningen sist.

Kaapo Kakko poeng, 1.85 @ Betsson x 4 units
Kaapo Kakko mål, 4.50 @ Betsson x 2 units

 

Bilderesultater for edmonton oilers logo wiki"Bilderesultater for st louis blues logo wiki"

Edmonton Oilers vs. St. Louis Blues // Kampstart 02:30

Blues har funnet tilbake til formen de hadde fra januar og utover våren igjen etter en småkinkig start. Står nå med fem strake wins og troner øverst i Western Conference. De spilte også i går noe som betyr at de er på bakenden av en back to back, og dermed skal Jake Allen inn i buret. Han har vært alt annet enn solid så langt denne sesongen og har sluppet inn 11 mål på sine 3 starter for nattens bortelag.

Oilers har hatt en noe annerledes formutvikling da de startet forrykende, men har duppet noe mer av i det siste. Hjemme har de derimot vært bunnsolide så langt i år med 5-1-1 og kommer fra et noe småbittert tap etter OT mot Coyotes. Tror laget er ganske hevngjerrige i dag og at Blues kan få det tøft mtp. at de også spilte gårsdagens match.

Selv om Blues har vært i fin form så føles det riktig å backe et eksplosivt lag som har vært gode hjemme. Backup goalie og b2b for Blues sørger for at vi gir det et ørlite forsøk.

Forsøker også et spill på tyskeren Draisaitl som er på god vei å kopiere sine 50 mål fra fjorårssesongen. Står med 13 mål på 16 kamper så langt og er spilleren som har skutt flest ganger på mål av Oilers. Spiller uhorvelig mye og om Allen fortsetter å stå som han har gjort så langt skal det være gode muligheter for at tyskeren netter atter en gang.

Edmonton Oilers vinner, 2.15 @ Betsson x 3 units
Leon Draisaitl scorer, 2.15 @ Betsson x 2 units