Det er duket for verdenscup finaler i Quebec City, Canada.

Johannes Høstflot Klæbo har vært suveren på Sprint de siste tre sesongene og vinner det mest  i både klassisk og fristil. Han er naturlig favoritt i kveldens løp også.

Vi ser heller mot en franskmann i god form om dagen i Richard Jouve. Sist det ble godt sprint her endte han på en sterk tredjeplass og han ble også nummer tre i Drammen for to uker siden, det var riktignok klassisk. Jouve er desidert best fristil og jeg tror disse løypene passer han fint. Han er satt opp i h2h duell mot Sindre Bjørnestad Skar som ikke har fått det helt til i klaffe etter jul. Han mistet nesten VM plassen sist og var den siste som egentlig ble tatt ut til det kruttsterke norske laget.

Jouve har ikke alt for mange pallplasseringer å skimte med (5 totalt), men formen er stigene. Mannen er sterk som en okse og vil nok bruke kjempekreftene sine her. Vi tror de som de aller fleste andre at seiern kommer til å stå mellom Klæbo og Pellegrino. Det er fortsatt gode muligheter for å havne topp 3 her, da Pellegrinio også har vist en liten formdupp.

Vi i OddsFever prøver følgende spill på kveldens sprint.

Richard Jouve topp 3. 4,00 @ Fansbet x 2,5 Units ❌
Richard Jouve slår Sindre Bjørnestad Skar 1,82 @ Coolbet x 5 Units ❌