Amur Khabarovsk – Barys Nur-Sultan // kampstart 11.00

 

Amur har litt for forventet dessverre fått en tung start på sesongen, fire strake tap er en tung åpning, men når man ser at resultatene er 2-3,1-2,1-2,1-2(OT) så er det liten vil om at hjemmelaget har hengt med og fort med litt marginer for hadde fått med seg mer en det ene poenget.
Målvaktsspillet til Langhamer har vært strålende, forsvaret ser ut til å klare seg godt selv etter at man har mistet Kolar fra sist sesong og framover har de faktisk to om ikke tre linjer som klarer å skaffe bra med press på motstanderne sine.
En av disse linjene har de to brødrene Ushenin i samarbeid med Anton Lazarev og den linjen så fryktelig pigg ut i begge oppgjør mot Tractor uten at de fikk lønn for innsatsen de la ned.
Nå skal de opp mot Barys som de allerede har spilt mot borte denne sesongen, i det oppgjøret endte det 3-2 til Barys og med litt mer glid hadde Amur fått med seg poeng ettersom de ledet både 1-0 og 2-1.
Og nå når de møtes igjen vil de nok få godt med muligheter til å skape noen fine muligheter for mål og poeng.

Ushenin har alltid likt seg klart best her hjemme, scoret 13 av 17 hjemme for to sesonger siden, sist sesong oppstykket av endel skader, men 6 av 9 ble scoret hjemme og han scoret også 3 ganger på de siste 6 hjemmekampene for sesongen når han endelig var skadefri.

Hatt en full oppkjøring nå og sett meget lovende ut og oddsen som gis her føles for høy på mannen som er spesialist til å finne nettmaskene på hjemmeis.

 

 

 

Vladislav Ushenin mål 5.50 @ nordicbet x 4units❌
Anton Lazarev poeng 3.50 @ betsson x 2 units❌

 

 

 

Admiral Vladivostok – Traktor Chelyabinsk // kampstart 11.30
Disse to lagene spilte også mot hverandre i dag i en tett og jevn kamp som til slutt endte med 2-1 seier til hjemmelaget.
Vår mann Sedlak fortsatte å levere varene offensivt og scoret nok engang et pent mål å mannen er stinn av selvtillit noe som gjør at det frister veldig å teste han igjen men all linjerotasjonen gjør at vi allikevel ser andre steder.

For selv om de begge var på isen ved begge målene til Vladivostok syntes jeg det så ut som at Kruchenin er på vei tilbake til formen som gjorde at SKA plukket han opp før sist sesong og det var også endel mer krutt i svenske Calof som har virket litt stille de første kampene.

Synes at selv om Vladivostok var solide i dag viste de som alltid at det er mye rot i egen sone til tider og det var på håret flere ganger at Tractor med Kruchenin og Calof sammen med Popov fikk seg en scoring.

Jeg tror den kommer både et og to mål fra denne linjen i dag om de får de samme byttene mot seg og de samme mulighetene i overtall, for det var fryktelig mye positivt i det spillet de viste fram i offensiv sone de siste 40 i dag.

 

 

Calof mål 3.50 @ betsson x 3 units❌

Calof to mål 12 @ betsson x 1 units ❌

Kruchenin poeng 2.40 @ betsson x 4 units✔️

 

 

 

Neftekhimik Nizhnekamsk – Metallurg Magnitogorsk // kampstart 18.00

 

 

 

Nizhnekamsk fortsetter å levere på den gode sesong starten sin og med 4-0 over Dinamo Riga sist er laget opp i poeng i tre av de fire første kampene for sesongen.

Poryadin fortsetter å bøtte inn mål og står med fire nettkjenninger og hans rekkekamerater i White og Mitchell har også kommet godt i gang med sesongen.

Lagets overtall var strålende sist og sto for alle fire scoringene og om de får samme mulighetene i dag kan de bite godt fra seg mot et Metallurg som er litt på gyngende grunn.

For dagens bortelag har tapt tre av fire her i starten av sesongen, før sist kamp mot Avtomobilist skiftet man trener og det var ganske grei respons fra start av med OT tap og flere spillere virket å spille med en helt annen motivasjon under treneren som tok de til Gagarin trofeet for noen år siden.

Og det var ikke overraskende lagets førstelinje med Mozyakin i spissen sammens med Rasmussen og O`Dell som gang på gang var livsfarlige rundt Kovar i Avtomobilist målet.

Nå skal de opp mot et Nizhnekamsk som har vist at de de har et godt undertall men det trengs også da laget har en fryktelig udisiplinert mannskap.

Her vil nok bortelaget bygge videre på den gode forestillingen de viste mot et Avtomobilist lag som er flere hakk over dette Nizhekamsk laget og dette tror vi blir første seier under ny/gammel trener.

 

 

Metallurg Magnitogorsk win 2.05 @ coolbet x 5units❌

 

 

 

 

 

Torpedo Nizhny Novgorod – CSKA Moskva // kampstart 18.00
Nizyny får det fortsatt ikke 100% til å sitte med mannskapet sitt defensivt, målvakt Anders Lindback med fortid i både NHL og toppserien i Sveits har ikke glidd inn som den toppmålvakten de håpte på og backene deres med spesielt paret Genoway og Misharin pluss Volvhenkov ser ut til å slite fryktelig med tempoet i starten av sesongen og det går ikke fort nok på skøytene.
Framover er det dog en god del positivt å hente i spillet som er levert fra Schroeder,Szczechura,Zhafyarov i første omgang samt at også Howden og Bocharov har kommet i gang.
CSKA er regjerende Gagarin mestere og forventningene er satt deretter når de har behold store deler av laget som vant sist sesong samtidig som de har hentet inn sterke spillere som Sekac fra AK Bars Kazan.
Og selv om Sekac ikke har glidd rett inn og produsert i store antall poeng så er det helt klart endel i vente fra det holdet, han er en veldig god playmaker med målscorer egenskaper og sist nå ble han kjørt på linje med Svetlakov og Slepyshev og de tre virker å kunne være en trio som kan levere godt framover.
Her tror jeg fort Nizhny kan bli vel overmodige ettersom CSKA har vist tegn på at det er mulig og skape ting mot de og det føler vi kan passe svært godt til trioen med Sekac i spissen som er dødelige når spillet bølger litt å her blir det fort godt med rom og muligheter.
Sekac poeng 1.85 @ betsson x 6units❌
Sekac to poeng 4 @ betsson x 2units❌