Metallurg Magnitogorsk – Sochi // kampstart 15.00

 

Litt utskiftninger igjennom hele klubben fra benken til styrerommene til isen har fått liv i de gode gamle gutta i Metallurg og nå er åtte av de ni siste vunnet og laget er det mest formsterke laget i ligaen på de siste 15.
Har her hjemme klart å snu den svake trenden hvor laget hadde tapt fem av de ni første og de har nå vunnet fem på rad.
Åpnet etter landslags pausen med 5-2 over Tractor hvor lagets gode special teams og en kruttsterk Koshechkin i målet berget laget.
38 år gamle Mozyakin fortsetter å være en lederfigur i laget og den rutinerte mål maskinen begynner å vise prov på at timingen endelig sitter bedre etter en meget svak start på sesongen.
Men det kanskje viktigste for snu operasjonen til hjemmelaget har vært at nysigneringene før sesongen O`dell,Kozun og Potekhin har begynt å finne samarbeidet med svenske Rasmussen.

Sochi hadde endelig begynt å snu resultatene og fire seire på rad stoppet brått med at lagene tok landslags pause.
Tapte fullt fortjent 1-5 for Yekaterinburg hvor man jevnt over var utspilt i store perioder av både første og tredje perioden.
Laget så rett og slett veldig ut som det mannskapet som hadde tapt åtte kamper på rad og tolv av tretten før de fikk de fire seirene sine på rad.
På borteis har det vært krise hele sesongen og laget fra den tidligere OL byen liker seg rett og slett ikke på reise i år hvor ni av elleve er tapt og laget har kun klart å score 15 ganger.

Synes O`Dell virker å ha fått litt mer bein å stå på nå etter flere perioder med skader etter overgangen til Metallurg og pausen kan fort ha gjort godt i å endelig få han 100% frisk.
Samarbeidet med rekkekameratene hans satt mye bedre og han går med den kraften i skyvene sine som gjorde han til et mareritt i dagens motstander Sochi siste sesongene.
Kun to mål og fem poeng på tretten kamper er langt ifra det Metallurg forventet seg når de hentet han etter 23 mål og 41 poeng sist sesong og 16 mål og 37 poeng sesongen før i et forsvar først lag som Sochi.
Innsats holdes nede da O`dell gikk inn i landslagspausen med skade og selv om han spilte sist kan det være at han får mindre spilletid enn forventet i det her som kan bli en tett og jevn krig, også verdt å nevne at Kozun manglet med sykdom sist og er usikker her har byttet med O`dell hvem som har fått spille med Rasmussen når de begge har vært friske.

 

O`Dell poeng 1.75 @ Nordicbet x 4units✅