Severstal Cherepovets – Dinamo Riga // kampstart 17.00

 

 

Hjemmelaget har dessverre sluknet fullstendig den siste måneden og med tap i 12 av 13 siste har man falt helt ned på sisteplass i Western Conference.
Største problemet til laget har rett og slett vært å score nok mål framover på isen, fjorten mål på elleve siste er langt ifra fine tall og på hjemmeis har man kun klart å score seks ganger på de syv siste hjemmekampene som alle har endt med tap.

 

Dinamo Riga på sin side sprudler ikke akkurat de heller, har dog fått med seg poeng fra fem av syv kamper etter landslagspausen.
På borteis har de vært pill råtne hele sesongen og det er kun Minsk som har tatt mindre poeng på reise i årets sesong.
Nå har laget sett bedre ut offensivt og med inntoget av Salak i mål har det spredd seg mer trygghet igjennom hele mannskapet.

 

Ligaens dårligste hjemmelag mot ligaens nest dårligste bortelag er tungt å forvente særlig mye underholdning fra og det er ikke en kamp jeg kommer til å få noen til å se på.
For dette lyser svak hockey lang vei og et oppgjør mellom to lag som det er tungt å se skal score mer enn 3-4.
Synes bortelaget har sett bedre ut kontra hjemmelaget den siste tiden og synes det verdi i oddsen som tilbys.

Lar meg også friste av oddsen på Darzins som jeg mener er Riga sin klart beste rene skytter og om de får endel muligheter i overtall får vi fort se Darzins på scoringslisten igjen.

 

 

Riga + u4.5 mål 5.25 @ Nordicbet x 3units ✔️
Darzins mål 4.50 @ Nordicbet x 1units

 

 

 


Dinamo Minsk – Admiral Vladivostok // kampstart 17.10

 

 

Minsk med et perfekt svar med 2-1 over Avangard Omsk sist etter at man tapte 2-7 mot Spartak Moskva i kampen før.
Men ser man bak seieren sist så var den av et virkelig heldig slag, man var i store perioder overkjørt og kun en kruttsterk Enroth bakerst sikret seieren.
Fraomver scoret Pulkkinen to ganger og har nå scoret i tre kamper på rad og samarbeidet med Spooner og Pavlovich har sett bedre og bedre ut for hver kamp og det er nå en linje som kan skape noe uansett hvilken motstander de har.

 

Vladivostok med seier i fem av seks siste og poeng i alle seks noe som er sterkt da kampene har inneholdt oppgjør mot Spartak,Jokerit,Lokomotiv,Metallurg,Ska St Petersburg og Sibir.
De har vunnet tre på rad på reise hvor spesielt en linje har stått fram, Bakos-Ljungh-Vikharev har lagd fem mål seg i mellom i disse kampene og spesielt Vikharev har vært krutt siste ukene.
Han har nå scoret 13 ganger denne sesongen og ser som sagt livsfarlig ut sammen med Bakos og Ljungh i så og si hvert skift og de skal i teorien stå godt til dette Minsk laget som periodevis tar en god del unødvendige sjanser , som tar fryktelig mye utvisninger og som man aldri helt vet hvor man har når det kommer til jobben som legges ned hjemover fra vingposisjon.

 

 

Bakos poeng 1.80 @ Nordicbet x 3units
Vikharev mål 4.50 @ Nordicbet x 2units
Vikharev to mål 22 @ Nordcibet x 1units