Admiral Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk // kampstart 10.30

 

Hjemmelaget pr nå overraskende plassert på en åttende plass og laget flesteparten før sesongen regnet med i bunnen av sin conference står nå på en sluttspillplass.
Her hjemme derimot har de pr nå ikke levert på samme nivå, det er kun Tractor i Eastern som har tatt færre poeng på hjemmeis men de har holdt så og si hver kamp jevn og målforskjellen pr nå er på 28-27.
Framover leverer Bakos og Ljungh jevnt over godt spill hver kamp og når laget også har fått en ny målscorer på godt nivå i Vikharev har de litt flere ben å stå på.
Bakover har Olkinuora vært strålende i målet etter overgangen fra finsk hockey og 29 åringen står garantert ikke i Vladivostok målet neste sesong om han holder dette spillet oppe.

 

Motsatt side står Metallurg som virket å ha funnet tilbake til vanlig toppnivå før han nå har tapt to kamper på rad mot Kunlun og Amur å de har nå tapt 3 av de 4 siste på reise.
Og jevnt over denne sesongen har ikke Metallurg klart å komme opp på toppnivå på borteis å de driver fortsatt å prøver å finne ut av hvordan de skal få ringreven Mozyakin opp på toppnivå.
Sist dyttet opp på linje med formsterke Rasmussen og O`Dell uten hell, men linjen leverte mange og store muligheter å om de kommer ut i samme oppstilling vil de garantert score i dette oppgjøret selv om hjemmelaget er vanskelig å bryte ned.
Rasmussen poengløs av isen sist, men poeng i fem på rad før dette og svensken har jevnt over sett mye bedre siste måneden og de siste ukene etter at O`Dell ble friskmeldt har ting begynt å svinge.

 

Rasmussen poeng 1.85 @ nordicbet x 4units

 

 


Spartak Moskva – Dinamo Minsk // kampstart 17.30

 

Hjemmelaget med 4-3 i dag mot Lokomotiv etter straffeslag og vil komme inn her med minimalt med hvile på en tropp som allerede sliter med bredden om dagen.
For mot Lokomotiv manglet laget både Khokhlachev , toppscorer Karsums , Kuteikin , Kulik og Pedan på backplass.
Nå har laget sett gode ut med wins over Cska,Nizhnekamsk og Lokomotiv på de fire etter landslagspausen og eneste tap kom borte mot Dinamo Riga som virker å være på oppsving.

 

Motsatt side er gutta fra Minsk litt mer ujevne igjen med skadene på backplass og den manglende bredde som er i laget.
Man har slått Nizhny og Podolsk hjemme, mens jevne tap for Omsk etter overtid og Nizhny borte gjør at de fort ikke skal undervurderes i denne kampen.
Målvakt Enroth har plutselig fått bein å stå på de siste kampene , framover har målscorer Pulkkinen ristet av seg sykdom og skader å hans samarbeid med ny signeringen Spooner har bært frukter for begge to.
Spooner har etter overgangen til KHL og spill i Minsk levert sterke 7 poeng på 9 spilte kamper.

 

Spartak med en del skader , minimalt med hvile og selv om det er god stigning på formen på hjemmeis med wins i fire av fem siste så har de virkelig måtte jobbe for flere av de.
Nå kommer Minsk på besøk som har tapt ti på rad på borteis, men sist borteseier var faktisk her i Moskva mot Spartak med 5-4.
Og på de fire siste besøkene her har de minst fått med seg 1 poeng da de tre før seier i år har endt med U etter 60 minutter.
Jeg synes Minsk har sett bedre ut, de har bedre målvaktsspill av Enroth og selv om Spartak er favoritter, så synes jeg det er verdt å teste langskuddet på dagens bortelag.

 

 

Spooner poeng 1.85 @ Nordicbet x 4units
Dinamo Minsk 4 @ Nordicbet x 2units

 

langskudd dobbel: Rasmussen to poeng + Spooner to poeng 22.94 @ nordicbet x 1units