Neftekhimik Nizhnekamsk – Dynamo Moskva // kampstart 17.00

 

Neftekhimik Nizhnekamk sin superform virker å ha fått en bråstopp nå etter at man har tapt 3-6 og 1-4 i sine to siste kamper mot Lokomotiv og Spartak.
Etter en strålende run med ti strake wins hvor de slå både Bars Kazan, Cska Moskva og dagens motstander Dynamo Moskva med 6-3 som var siste kamp før 8 dagers landslagspause.
De har to stabilt ok målvakter i Barulin og Sharychenkov som deler på spilletiden da ingen av de er nevneverdig kanonmålvakter.
I forsvaret har tidligere AHL spiller Ryan Murphy slukt mye istid og synes han og partner Paigin har sett litt tyngre ut etter pausen enn før.
Framover har signeringene av Enlund og Berglund gitt de den extra offensive punchen som har lettet på trykket som ble lagt hos førstelinjen med White,Mitchell og Poryadin.

 

Dynamo Moskva på sin side har etter tapet for dagens motstander slått tilbake med to strake wins over Barys og Sibir hvor laget faktisk har klart seg uten enorme offensive bidrag fra lagets stjerne Vadim Shipachyov.
Tarasov og Jaskin som er rekkekameratene til Shipa har levert meget godt, krydre det med at målmaskin Petersson er tilbake fra skade og leverer mål så ser ting bra ut for laget.
Fortsatt er det ikke 100% overbevisende spill det som blir vist av målvaktene Bocharov og Yeryomenko som har delt på spilletiden.
Nå forlot 38 år gamle Yeryomenko isen etter kun 20 minutter mot Barys og det meldes om en skade noe som gjorde at han ikke var med i sist kamp mot Sibir.

 

6-3 mellom lagene for under to uker siden og det er lite som lyser mot at det ikke kan gjenta seg i denne.
Begge lag har offensive spillertyper som er i godt slag og som skaper mye og slenger man på at ingen av lagenes målvakter er blant de beste eller mest formsterke i ligaen så kan vi fort få en underholdende kamp her.

 

 

 

over 5.5 mål 2.80 @ nordicbet x 3units✔️
Mitchell poeng 1.85 @ nordicbet x 3units❌
Mitchell to poeng 5.50 @ nordicbet x 1units❌

 

 

 

Cska Moskva – Cherepovets // kampstart 17.30

 

Sist sesongs Gagarin mestere ser rett og slett helt ute av det om dagen, man har tapt tre på rad og fem av de syv siste.
Målvakt Sorokin så ikke bra ut sist, men har før det vært den man har kunnet stole på mens andremålvakt Johansson har vært mye mer vekslende.
På backsiden har Nesterov og Marchenko sett bedre ut , å de to må opp i ringene i hvert sitt par for å få CSKA tilbake på topp.
Framover på isen har man fortsatt blant den beste bredden i ligaen og i den bredden er det en mann som har underprestert enormt i år, men som viser prov de siste 4-5 kampene på at han er på vei tilbake.
For Maxim Shalunov har begynt å finne tilbake til skyvet som gjør han til en vanskelig spiller å stoppe , jobber knallhardt begge veier og er ikke skuddredd om muligheten byr seg.
Får istid i overtall, får ofte offensive dropper og selv om han ikke spiller like mye som tidligere sesonger, så snitter han fortsatt rundt 15 minutter.
Nå skal de opp mot Cherepovets som etter å ha overprestert en god stund har møtt veggen så til de grader, man har tapt ti på rad , borte selger de seg dyrt hver gang men også her har tapene fortsatt å komme med jevnhet.

Selv om Cherepovets har vunnet de to siste kampene mellom lagene her i Moskva er det et hjemmelag nå som fort vil gjøre det de kan for å slå tilbake etter en elendig periode.
Liker det som er vist fra Shalunov sin linje siste tiden og tror dette fort er en match up som skal passe de godt.

 

 

Shalunov poeng 2 @ nordicbet x 3units❌
Shalunov to poeng 6.50 @ nordicbet x 1units❌

 

 

Dagens målscorer trippel: Omark + Kaprizov + Poryadin 33.08 @ NordicBet x 1u❌ (Manglet kun Poryadin)