Lokomotiv Yaroslavl – Salavat Ufa // kampstart 15.00

 

 

Sakte men sikkert har Lokomotiv spilt inn sitt unge mannskap og mye kan lenes på at de rutinerte herrene Nakladal,Kronwall og Savchenko endelig har begynt å gi ungutta i mål mer hjelp.
For da sesongen startet virket det som at de stolte blindt på unge Konovalov og presset ble rett og slett for mye for unggutten som nå med mer hjelp foran seg igjen viser prov på at det er en storkeeper i anmarsj.
Framover har man byttet litt fram og tilbake på hvem som har fått spille med hvem og det ser ut som de endelig har funnet ut av at den nyeste signeringen i Paajarvi får det beste ut av seg selv sammen med landsmannen Anton Lander.

 

Salavat Ufa med tre strake W nå og kommer hit etter en kruttsterk 5-2 seier borte over CSKA Moskva, laget ser mer og mer solid ut etterhvert som sesongen har skridd fram.
Målvaktsspill fra ypperste hylle i Metsola som trengs da backene deres fortsatt ser periodevis veldig tunge og treige ut når de må rygge hjemover.
Framover er deres topp6 blant ligaens sterkeste nå som Manninen virker å ha funnet seg til rette med Soshnikov og Omark/Hartikaninen klarer seg godt med rutinerte Burmistrov som tar drittjobben hjemover og lar de to offensive stjernene gjøre sitt.

 

 

To lag som fort står slik til hverandre at vi kan få en artig og åpen kamp her og blikket fester seg mot to mann , en i hvert lag som frister ut fra form og samspill med sine rekkekamerater.
Paajarvi virker å klikke godt med Lander som nevnt tidligere, spiller kun 13-15minutter enda da Lokomotiv rullerer mye på tre linjer, men det gjør også at de gutta virker sharp hver gang de tar til isen og spillestilen deres skal stå godt til backene som møter de.
På den andre siden frister oddsen på Soshnikov som har smelt inn 14 mål for bortelaget så langt i år og selv om kun 6 av disse har kommet på borteis har marginene vært i mot siste tiden og spillet samt sjansene som er skapt tilsier at noe snart kommer.

 

 

Paajarvi poeng 1.80 @ Nordicbet x 3units✔️
Soshnikov mål 3 @ Nordicbet x 2units❌

 

 

Dinamo Minsk – Avangard Omsk // kampstart 17.10

 

Minsk fortsetter å være med i kamper som svinger noe enormt og resultatene de tre siste for laget viser 1-9 , 6-5 og 4-3 å savnet av backene Elliot ,Gragnani og Deryabin vises.
For når man mister 3 av sine 6 beste backer og har minimalt med økonomi har det gitt lite kvalitet i de gutta som har måttet fylle inn.
Bakerst prøver Enroth å gjøre sitt beste, men presset blir i kamp etter kamp for stort på svensken og gutta som avløser han holder ikke nivået som kreves i denne ligaen.
Framover har Pulkkinen sluknet litt og man må håpe at Spooner,Pare og Prince klarer å holde oppe koken fram til han finner tilbake til scoringformen han hadde i starten av året.

 

Avangard Omsk var mer seg selv igjen sist mot Cherepovets og gjennomførte en proff kamp fra start til slutt.
Laget har en av ligaens beste tropper nå som flesteparten er tilbake fra skader og Bob Hartley virker å ha funnet linjekombinasjoner som får det beste ut av denne bredden.
Når man kan sende utpå Shirkov-Semyonov-Andrighetto, for så å følge det opp med Shumakov-Klinkhammer-Beck er laget rett og slett umulig å stoppe om man ikke har samme bredde selv.
På backsiden har man tunge stjerner i denne ligaen i Voynov-Franson og Bondarev-Pokka som en topp4 som få matcher.
Spesielt Voynov har etter utestengelse og personlig pause i håp om NHL kontrakt kommet tilbake som en virvelvind i perioder og offensivt er det få backer i ligaen som kan flagge med det samme skuddet og overblikket som han viser.

 

Her er det vanskelig å se at hjemmelaget skal klare å holde unna for dette Omsk mannskapet om de først får i gang motoren og holder fokuset oppe.
Spesielt bortelagets overtall kan fort få seg godt med muligheter her da Minsk er veldig udisiplinerte når kampene blir fysiske og det åpner for en viss mann blå blå linjen.
Voynov med 7 mål og 11 assist på 26 kamper, logger opp mot og over 20 minutter hver kamp og kan til tider stå fulle 2 minutter i overtall.
Minsk er et av de lagene som stenger tidlig lavt for å la motstanderens backer ha muligheten til å dundre løs fra blå noe som har ført til at det har kommet back scoring fra motstanderen deres i 4 kamper på rad nå.
Gir de Voynov disse mulighetene vil det veldig fort smelle og om de har bestemt seg for å stenge ut og stoppe han er ferdighetene mer enn gode nok til å la pucken gå videre og til de gode offensive gutta hos bortelaget.

 

Voynov poeng 1.80 @ Nordicbet x 4units✔️
Voynov mål 5 @Nordicbet x 1units❌