Amur Khabarovsk – Podolsk // kampstart 10.00

 

Selv med framgang ligger Amur godt utenfor sluttspillplass og de må tilbake til der de var i oktober for å ha håp om å hente opp de syv poengene de ligger bak.
Har begynt å fått i gang hjemmeformen som de var kjent for det året de klarte sluttspillplass sist og før man tapte knepent sist for Avangard hadde man vunnet åtte av ti kamper på egen is.
Målvaktsspillet til Alkin og Langhamer har vært utmerket og det virker som begge målvakter helt klart er mer konfertabel på de mindre isflatene her hjemme enn i store deler av resten av ligaen.
Får nå besøk av Podolsk som har tapt de ni siste på reise og laget som en periode så strålende ut på toppen av ligaen har falt som en stein og de ser rett og slett ikke bra ut.
Skade på førstemålvakt Ezhov har åpnet opp for Saprykin som ble tradet hit fra SKA St.Petersburg og han må fort opp i ringene igjen her ettersom lagets offensive ikke leverer på toppnivå.

 

Selv om dette fort blir tett og jevnt er det fristende å se nærmere på den tidligere Amur spilleren Byvaltsev som kom over til Podolsk fra SKA i samme trade som Saprykin.
To mål og fem assist på fjorten kamper så langt etter overgangen til dagens bortelag og han har endelig begynt å vise prov på nivået han hadde når han spilte her i Khabarovsk.
Føler at Byvaltsev har vist nok den siste tiden , spesielt i overtallsspillet har han fått mer og mer ansvar og han vil nok fort få gode muligheter her.
Spilte kun 9 minutter sist , men det er ikke avskrekkende i så måte da Byvaltsev hadde problemer med maven og klarte ikke å fullføre kampen grunnet sykdommen.
Før det var han tett på 18-20 minutter med jevnhet og om ting har roet seg nord for ekvator kommer han fort på tavla i denne.

 

 

Byvaltsev poeng 2.55 @ Nordicbet x 2units
Byvaltsev mål 6.50 @ Nordicbet x 2units

 

 

Ska St. Petersburg – Ak Bars Kazan // kampstart 17.30

 

 

To skikkelige topplag barker sammen her i St.Petersburg hvor lederen i Western møter lederen i Eastern conference.
Og etter å ha vært vekslende i midten av sesongen har SKA nå virkelig våknet til live, ni er vunnet på rad og tolv av tretten.
Vant ganske greit mot CSKA Moskva sist etter hat trick av min personlige favoritt Barabanov og laget har endelig begynt å få i gang det offensive arsenalet sitt med 22 scoringer på de 5 siste kampene.
Her hjemme har laget vært langt unna vanlig nivå , men fire på rad er vunnet selv om nivået på motstanderne langt ifra har vært blant ligaens beste.
Gutta fra Kazan er også i brennhet form med seier i 16 av de 20 siste å laget har på tur vunnet fire på rad mot Cherepovets,Sibir,Barys og Salavat.
Er begynt å komme endel småskader og sykdom hvor spesielt savnet av Azevedo fort kan merkes i lengden.

 

Spill i denne kampen dreies i retning hjemmelagets nye første trio i form av Barabanov-Lehtera-Plotnikov som er en sammensetning av spillere som fort kan gi det litt tungt og fysiske bortelaget problemer.
For det er liten tvil om at denne gjengen har skøyteferdigheter på ving posisjon og arbeids nivå blant de beste i ligaen.
Lehtera har falmet litt etter den strålende starten, men han får fortsatt godt med spilletid og virker nå å ha begynt å være mer rundt målet som i startet av sesongen.
Liker oddsen som gis og tror at det fort er tide igjen for en kamp hvor finnen leverer multible points.

 

 

 

Jori Lehtera poeng 1.90 @ Nordicbet x 3units
Jori Lehtera to poeng 6 @ Nordicbet x 2units

 

 

 

Dagens dobbel: Lauris Darzins mål + Plotnikov mål 13.65 @ Nordicbet x 1units

Dagens longshoot dobbel: Lauris Darzins to mål + Plotnikov to mål 180 @ Nordicbet x 1units