Kjemp om 40.000 i premier og tittelen Norges beste Esport-tipper

Spillselskapene arrangerer mange nye og kreative kampanjer støtt og stadig, og nå har Coolbet, som er kåret til Norges beste bookmaker de siste to årene lansert en ny variant. Nå har nemlig jakten på å finne Norges beste oddsspiller innenfor Esport startet hvor 40.000kr i premiepenger skal deles ut.

Men hva er egentlig esport .. ? Esport, eller elektronisk sport, er elektronisk konkurransespilling som foregår på et visst profesjonelt nivå. Utøverne konkurrerer mot hverandre i ulike spill på datamaskin, eller spillkonsoller. Sporten har vokst i rekordfart de siste årene, og har bare fått et ytterligere løft i disse dager – da alt foregår online, og kan fortsette nogenlunde som normalt i motsetning til andre sporter. De største turneringene har flere titalls millioner kroner i premiepenger, og utøverne som deltar på proffnivå tjener gode penger ved å hevde seg i verdenstoppen.

På mange måter begynner det å ligne på annen populær og mer tradisjonell idrett. Supportere kjøper drakter og reiser langt for å fylle opp stadioner for å se heltene sine konkurrere på store scener rundt omkring i verden.

Esport har som nevnt fått et enormt løft hos bookmakerne den siste tiden. Coolbet som tidligere har kåret både Norgesmestere i odds, slots, kommunepoker og flaks, skal altså nå finne Norges beste på Esport-tipping.

HVORDAN BLIR DU NORGES BESTE ESPORT-TIPPER?

NM i E-sport går over 4 uker, og det er om å ha den høyeste vinneroddsen totalt sett når man plusser sammen NM-spillene over de fire ukene. Du kan velge mellom 1, 2 og 3 kamper på ditt dagsspill – og det står forklart lengre ned hvilke ligaer som gjelder i NM-konkurransen. Minimum innsats er 100 kroner, maksimum er 300. Minimum odds på kupongen er 2.00.

Kun vinneroddsen teller i sammendraget, ikke størrelsen på gevinst. Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill må være avgjort/ferdigspilt innenfor denne perioden. Du velger selv når du spiller og hvilke kamper i henhold til regelverket.

For påmelding og mer informasjon om kampanjen trykk deg inn HER 

DAGENS ESPORT-TIPS

Vi fester blikket mot kampen i ESL Pro League Europa som går klokka 18:00 mellom NaVi og mousesports. Lagene besitter første- og fjerdeplass på verdensrankingen for øyeblikket, så dette blir litt av et oppgjør!

Siden NaVi har best seeding av lagene vil mousesports velge kart først. Vi tror at de har fått med seg, som de fleste andre, at NaVi har slitt stort på Inferno den siste tiden. De virker nærmest ustoppelige på samtlige andre kart. Valget til mousesports faller nok dermed ned på Inferno, eller Nuke som de selv er langt mer komfortable på. Om de velger ett av disse mapene anser vi sjansene til mousesports som veldig gode.

NaVi er også notorisk trege ut av startportene – noe som illustreres godt ved at de har tapt 6 av 7(!) åpningskart så langt denne turneringen.

Vi har også troa på at denne matchen blir ganske jevn, så vi piffer opp oddsen med å kjøre et kombinasjonsspill på kart 1. Ved å kombinere at det tapende laget får minst 11 runder, altså at kartet tar seg totalt over 26.5 runder, med at mousesports vinner får vi en meget interessant odds.

Dagens spilltips blir dermed:

Map 1: mousesports To Win & Over 26.5 Rounds til 3.75 i odds hos Coolbet