Bilderesultat for sweden football logo Bilderesultat for norwayfootball logo

Det er søndag og duket for en nøkkelkamp i kvalifiseringen til Euro 2020!

Söta bror har fått en rimelig optimal start på gruppespillet hvor de har vunnet matchene de skal, tapt mot Spania og tatt poeng borte mot Norge. Det har satt de i en posisjon hvor faktisk uavgjort er et veldig levelig resultat i denne matchen. Det er derimot rimelig sikkert at svenskene kommer til å jakte tre poeng i denne matchen – for da er de praktisk talt klar for EM-spill neste sommer.

For Norge så er det litt mer kniven på strupen, for veien blir fryktelig lang med null poeng på Friends Arena. Ved et eventuelt uavgjortresultat så er de avhengige av hjelp fra andre nasjoner.

Det har vært en solid oppbygging til denne kampen hvor kommentarene har haglet øst og vest – bokstavelig talt. Et Norge som aller helst må ha med seg tre poeng er nødt til å gripe sjansene de får, og kan dermed ikke spille for et uavgjortresultat. De må opp i banen og ta de sjansene de får. Med forutsetningene som er gitt så er forholdene gode for en underholdende kamp i Stockholm, og vi tror vi får se en relativt målfylt kamp til disse lagene å være.

Får vi bare brøkdelen av tilsvarende oppgjør på Ullevaal i mars så er det bare å finne frem popcorn og brus! Vårt spill på matchen blir at begge lagene scorer, da vi ser for oss en kamp som vil bølge frem og tilbake, samt at begge lag får sine muligheter. Forsøker også et målscorerspill på Haaland, da vi tror dette er en match som passer han ypperlig.

Begge lag scorer, 1.87 @ Coolbet x 6 units
Braut Haaland scorer, 4.00 @ Coolbet x 2 units 🔄