Bilderesultat for kristiansund ballklubb logo  Bilderesultat for sarpsborg 08 logo

Kristiansund BK – Sarpsborg 08 

Arena: Kristiansund stadion
Kampstart: 18:00

KBK fortsetter å imponere med lite midler, og Christian Michelsen og hans lag kan se tilbake på nok en meget bra sesong i Eliteserien. Det ser ut til at rekken på 15. år på rad med sportslig fremgang ryker i år, men den elleville statistikken måtte ta slutt én eller annen gang. 6.plass er nok målet nå, og da må de helst slå Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion i dag.

Forventer at KBK roterer litt på laget her, og gir spilletid til noen som fortjener det. Lokale Jesper Isaksen er ventet å starte, og mellom stengene er det også naturlig å tro at Mbaye får sjansen nok en kamp, etter at han gjorde sakene sine meget bra i derbytapet mot Molde forrige helg.

Pellegrino er småskadet og usikker, men vi tror han starter. Ellers er Pål Erik Ulvestad ute med skade.

KBK har ikke så mye å spille for, mens bortelaget som kommer på besøk har alt å spille for. Med seier her tar særpingene et stort steg mot ny og sikker kontrakt i Eliteserien 2020.

Sarpsborg 08 med Geir Bakke som hovedtrener, kjenner dette KBK-laget godt. Bakke gjorde en meget god jobb i Kristiansund, før han ble hentet til Molde FK som assistent-trener for Tor Ole Skullerud. Historien videre for Geir Bakkes reise taler for seg selv. Det er rett og slett to av Norges aller yppeste treneremner som møtes i dag etter vår mening.

Hjemmelaget vipper alltid poengene i sin favør på vilje og energi. Vi tror mtp tabellsituasjon, og at man har lite å spille for kan slå negativt ut i dag. Samtidig har man Sarpsborg og en hevngjerrig Geir Bakke som har alt å spille for. KBK er vanskelig å bryte ned på eget gress, men har også vært mer shaky enn normalt i forsvar den siste tiden. Vi tror at gjestene har en fair sjans til å ta med seg alle poengene i dag, det blir også vårt spill i kampen.

Sarpsborg 08 vinner til 2.55 @ LeoVegas x 6 units
Mos scorer til 3.05 @ LeoVegas x 3 units