Sunderland vs Southend  – League One

The Black Cats har prestert langt under forventningene denne sesongen, og har naturlig nok kvittet seg med manager Jack Ross og erstattet han med Phil Parkinson. Selv om det kun har blitt en seier siden han tok over, så ser man tendensene til et mer offensivt Sunderland nå enn det vi har sett i de to siste sesongene. Det er absolutt ingen tvil om at det er enormt mye kvalitet i dette laget, og at de på papiret er gode nok til å kjempe i toppen av denne divisjonen. Med spillere som Maguire, Grigg og McGeady så er det mer enn nok offensiv slagkraft til å true etthvert forsvar på dette nivået. De øyner nok også en mulighet når det er Southend som kommer på besøk i dag. Bortelaget har plukket færrest poeng av samtlige lag i ligaen, og står med kun en seier på de første 15 kampene (1W-2D-12L). Da er det kanskje ikke så overraskende at det er bakover på banen skoen trykker mest for Southend – med hele 43 baklengsmål så har de sluppet inn flest mål av samtlige lag i de fire øverste divisjonene i England. Da hjelper det heller ikke at to av deres trofaste midtbanespillere (Hamilton og McLaughlin) er ute med karantene til denne kampen. Kan fort bli stygge tall for Sol Campbells menn i dag, og med fornyet håp i Sunderland-leiren, så tror vi det blir plankekjøring i Nord-England.

Spill:

Sunderland -1,5 Asian HCP (må vinne med 2 mål eller mer), 1,80 x 6 units @ Betsafe


 

Blackpool vs Peterborough United – League One

Hjemmelaget er inne i en dårlig periode, men til tross for kun en seier på de siste 12 kampene i ligaen så ligger de fortsatt på 9. plass med tre poeng opp til playoff-plassene. Hjemme på Bloomfield Road så ser det noe lysere ut med 3W-2D-2L så langt. Blackpool har scoret mål i seks av syv hjemmekamper så langt, og det har også blitt BTTS i fem av disse kampene – noe som kan være en liten indikasjon på at det kan bli mål begge veier når ligaens beste angrepsrekke kommer på besøk. Peterborough har fått en fin innledning på sesongen og ligger helt der oppe på en 3.plass med kun to poeng opp til både Ipswich og Wycombe. Bortelaget scorer mye mål om dagen, og spissduoen Toney og Eisa har begge notert seg for 11 mål hver. Videre så har Posh scoret 2+ mål i seks ligakamper på rad og har med det også scoret flest mål av samtlige lag i League One (36). Men med hele 18 baklengs, så har de også sluppet inn flest mål av lagene på øvre halvdel av tabellen. Ofte mye mål innvolvert når Peterborough spiller, og håper trenden fortsetter i dag.

Spill:

Over 2,5 mål, 1,80 x 6 units @ Bet365


 

Bolton Wanderers vs Fleetwood Town – League One 

Tunge tider for Bolton og med poengtrekk (-12) denne sesongen så er nok de fleste inneforstått med at det mest sannsynlig blir nedrykk i mai. Dog har det sett mer positivt ut rent spillmessig for hjemmelaget, men det er ikke til å stikke under stol at det ikke har blitt seier på hjemmebane siden 26. Desember 2018 (!). Denne sesongen har de startet med 0W-4D-2L på Bolton University Stadium og det er nok ikke mot Fleetwood den første seieren kommer, dessverre. Joey Bartons Fleetwood flyr høyt om dagen og ligger på en solid 4.plass med kun fire poeng opp til serielederne. Men på bortebane har det ikke gått like bra, og poengfangsten har uteblitt selv om de har spilt bra fotball. Totalt sett så har de 2W-1D-3L på fremmed gress og de har kun vunnet en av de fem siste kampene på reisefot. Det kan argumenteres for at det kun var kampen mot Lincoln de ble utspilt, mens de resterende bortekampene har de spilt bra fotball og hatt en kombinasjon av uflaks og udyktighet. Fleetwood har en skadefri tropp og både Ched Evans og Paddy Madden er i scoringsform om dagen. Tror Boltons unge og urutinerte forsvar skal få kjørt seg mot ringrevene fra Fleetwood.

Spill:

Fleetwood vinner, 1,72 x 6 units @ Betsafe