📅 18. – 22. september
📍 Budapest, Ungarn
💰 $335.000
⚠️ Spillstopp: kl. 11:00 (18. sept)

Følgende lag deltar på turneringen:

mousesports 🇪🇺 MIBR 🇧🇷 NiP 🇸🇪 Tricked 🇩🇰 adwokacik Flag: Poland on Twitter Twemoji 12.1 Virtus.pro Flag: Poland on Twitter Twemoji 12.1 GAMERZONE Flag: Hungary on Twitter Twemoji 12.1 EZ4ME 🇪🇺 

Lagene er delt opp i to grupper hvor det skal spilles BO3 hver match. Vinnerne av gruppene går direkte til semifinale, andre og tredjeplass går til kvartfinaler. På fredag er det “hviledag” før sluttspillet gjennomføres lørdag og søndag. 

Det vil være en ekstremt stor overraskelse om mousesports, MIBR eller NiP ikke vinner denne turneringen. De er lag som spiller på et høyere nivå enn resterende lag, men en skal ikke se bort i fra at Tricked og Virtus.pro biter fra seg i enkelte matcher. Tror likevel at det blir for tungt for disse to å gå hen å vinne hele turneringen. 

MIBR og NiP er det store spørsmålstegn rundt, men man får en liten pekepinn på hvordan det ligger an med lagene i BLAST Pro Series i Moskva helga i forveien av turneringen her. NiP har sett svake ut i en lengre periode og har ikke hatt mye tid med nysigneringen Plopski, da de etter alt å dømme heller praccet med Golden før Majoren. MIBR har hatt enda mindre tid på å spille inn kNgV. Vår klokkeklare favoritt til å vinne turneringen er dermed mousesports. 

Laget var nok skuffet over at de ikke nådde minst kvartfinalen på Majoren i Berlin, men synes uansett at de levert en grei turnering. Gikk 3-0 i Challenger Stage etter å ha slått forZe, AVANGAR og G2 før de røk ut med 2-3 i Legends Stage. De slo NaVi og North, samt holdte Liquid til OT på begge maps i decideren. Sånn sett var det kun i matchen mot FaZe og Vitality at laget skuffet. 

Synes at ropz og unge frozen leverte under par i Legends Stage, kanskje ikke unaturlig for sistnevnte da han ikke er særlig erfaren. De har likevel sett langt bedre ut i kvalikk-matchene etter Majoren, og vi tror de blir for sterke for både NiP og MIBR i Ungarn. Synes i utgangspunktet at de har et mer slagkraftig mannskap, og når det i tillegg er spørsmålstegn rundt utfordrerene gir vi det et forsøk.

Oddsen er nede på rundt 1.60 flere plasser – noe som vi mener er for lavt. 2.05 er derimot grei verdi, og vi forsøker oss på et spill. 

mousesports vinner, 2.05 @ Betway x 6 units