100 % BONUS OPPTIL 2000 KR PÅ FØRSTE INNSKUDD FÅR DU HOS BETSSON HER.

Andre runde i ESL Pro League Season 10 Europe er i full gang i London. De to beste lagene i hver sin gruppe tar seg til finaleturneringen som avholdes i Odense i starten av desember. Gruppe A er naturligvis første gruppe ut før Gruppe B setter i gang til helga.

To relativt tette matcher i dag, men vi gir det likevel et forsøk da magefølelsen har stort sett hatt rett i det siste. Det settes derimot langt fra tunge innsatser på matchene.

 

NiPBIG

NiP vs. BIG // Kampstart 18:25

Svenskene i NiP har sett veldig gode ut etter endringene på lineupen. De tok seg til finalen i Blast Pro Series Köbenhavn på imponerende vis – det er en god stund siden NiP har vært i en finale med slik motstand! De åpnet også godt her i London i går når de slo G2 2-1 i en jevn match. G2 skal være et langt, langt bedre lag enn dagens BIG og vi tror dermed at svenskene sikrer avansement i aften.

Plopski hadde en ekstrem match i går og bar laget på sine skuldre. Endte tett oppunder 2 i K/D – noe som er rimelig solid over tre maps mot såpass habil motstand. REZ og f0rest var derimot like tamme som de var tidligere i høst, men vi regner med at de viser mer av spillet de har levert i det siste igjen i dag.

BIG tapte åpningskampen mot et veldig formsvakt North-lag, og det er selvsagt alt annet enn et godt tegn. tabseN og XANTARES holdte som vanlig følge, men bak de så er det alt for tynt for det tyske laget. Etter at smooya kom tilbake i lineupen har de hatt noen godkjente resultater, men selv om de tapte med minst mulig margin mot North så er det klart at laget har et lite stykke å gå før de er tilbake blant topp 15.

Vi tror NiP vinner kampen og satser på at de tar begge mapene, og gir derfor et lite forsøk på HCP-spill. De er rett og slett brennheite om dagen og virker å være noen hakk over BIG. Det enorme faremomentet rundt spillet er at BIG muligens får sjansen til å velge Dust2 – et map de behersker særdeles godt. Ingen grunn til å satse hus og hjem, men en liten innsats er det absolutt verdt!

NiP -1.5 HCP, 2.29 @ Betsson x 3 units

 

G2North

G2 vs. North // Kampstart 22:15

G2 tapte mot NiP i åpningskampen etter å ha vunnet på Dust2 og tapt på Inferno og Mirage. Det er ingen skam å tape mot NiP slik som de fremstår om dagen, og de får en god mulighet til å reise kjerringa mot danske North sent i kveld.

nexa og huNter har styrket lineupen til det franske laget, selv om resultatene ikke har stått til forventningene enda. Det tar nok tid for laget å bli samspilte, samt at det nå kommuniseres over engelsk og ikke fransk. Når dette laget virkelig får orden på alt så kan de bli meget giftige.

North har vært i særdeles skral form i det siste, og greide med nød og neppe å slå BIG i går etter to hinsides jevne sistemaps. T-siden deres er fortsatt en del av problemet og AWPen til JuGi får ikke gjort i nærheten av den skaden den burde. Kjaerbye virket å være påskrudd igjen i går etter å ha hatt en liten dupp på StarSeries i Tyrka, så noe positivt er det å hente.

Selv om det er noen spørsmålstegn rundt den nye sammensetningen i G2 så er de rettmessige favoritter i dette oppgjøret. At mapet North liker å picke mer enn noe annet om dagen, Train, er et meget sterkt map for G2 styrker også vår tro på det fransk-serbiske laget.

G2 -1.5 HCP, 2.09 @ Betsson x 4 units