mousesportsVirtus.pro

mousesports vs. Virtus.pro // Kampstart 20:00

cs_summit 5
Gruppespill
Format: 2x BO1

cs_summit 5 går av stabelen i Los Angeles i kveld. Det er flere interessante lag på plass og det blir i aller høyeste grad spennende å se hvordan nysatsningen til OG gjør det. I gruppespillet møtes lagene i 2x BO1 – det vil si at alle maps er tellende og at man må kjøre «dobbel» om man tror et lag vinner 2-0. Dette innbyr til særdeles god odds i enkelte tilfeller.

mousesports kommer rett fra en høyst overraskende seier i ESL Pro League Season 10 i Odense. Til denne turneringen stiller de dog med stepin i form av NaToSaphiX da woxic ikke fikk visum for innreise i USA. Dette sørger for at de blir satt kraftig tilbake i denne turneringen, da woxic er en av deres bedre spillere. Han er dog AWPer, og sånn sett ikke den verste rollen å erstatte med stepin.

mousesports møter også OG til kamp først, og får sånn sett spilt seg litt varme. Selv om de stiller med stepin så er det vanskelig å ikke holde dette formsterke mannskapet som solide favoritter mot denne typen motstand. At polakkene i Virtus.pro fortsetter i kjent dur og skuffer er vi villige til å satse noen kroner på.

mousesports vinner match 1 & 2 (dobbel), 2.72 @ Betsson x 4 units  ❌

 

FURIAG2

FURA vs. G2 // Kampstart 00:00

cs_summit 5
Gruppespill
Format: 2x BO1

FURIA har vært alt annet enn imponerende den siste tiden. Klarte ikke å kvalifisere seg til ESL Pro League Finals, samt røk rett ut av DreamHack Open Winter etter tap mot Tricked og forZe. Til denne turneringen stiller de også uten HEN1 og coachen deres blir å se på serveren. guerri (coach) har ikke vært sett i en match siden i sommer, da han måtte steppe inn for FURIA i MDL Global Challenge.

G2 begynner derimot å få litt mer orden på den nye lineupen, men det er som det alltid har vært med det franske laget. I ESL Pro League Finals nå nettopp var de på nippet av å slå Astralis, i en match de regelrett kastet bort, før de røk mot svakere ATK i matchen etterpå. Det skal sies at ATK ga flere store lag en karamell på den turneringen.

G2 ville vært grei favoritt i dette oppgjøret uansett, men når FURIA stiller med coachen bak mus og tastatur så må det bare forsøkes en dobbelseier til førstnevnte.

G2 vinner match 1 & 2 (dobbel), 1.82 @ Betsson x 6 units  ✅