100 % BONUS OPPTIL 2000 KR PÅ FØRSTE INNSKUDD FÅR DU HOS BETSSON HER.

Søndagen starter grytidlig når det kommer til betting på CS:GO. Vi åpner med en kamp i ESL Pro League North America – godt mulig det blir lagt til spill på flere kamper etterhvert.

100 ThieveseUnited

100 Thieves vs. eUnited // Kampstart 06:15

ESL Pro League Season 10 North America
Gruppe B – Match 1
Format: BO3

100 Thieves er tilbake i Nord-Amerika etter å ha kommet til finalen i IEM Beijing for èn uke siden. Det må sies å ha vært nok en god turnering for norske jkaem og hans lag, da det var kun et umulig Astralis som klarte å slå de. De så veldig komfortable ut på alle fire maps de vant over ENCE, men måtte kjempe noe hardere i 2-1-seieren over Vitality. Helt siden sommerpausen har 100 Thieves vært ekstremt gode, og innehar for tiden 6. plassen på verdensrankingen. Det er nesten sånn at vi synes det er en smule lavt, da de har kommet topp 4 i de store turneringene de har stilt opp på denne høsten.

eUnited er langt fra noe kasteball, men de er minst èn tier ned fra hva 100 Thieves normalt bruker å møte. Jeg skal ærlig innrømme at det begynner å bli en liten stund siden jeg har sett de i aksjon, men ut fra resultatene deres å dømme så er det ikke særlig å skryte av. De har derimot tatt ett map fra både MIBR og EG den siste måneden, så det er ingen tvil om at det bor noe i dette laget. Cooper- er en ganske solid sniper og moose er en bra rifler, men synes det er litt tynt bak disse to.

Det er ingen tvil om at kampen om finalebilletten i denne gruppa står mellom FURIA og 100 Thieves da eUnited og Isurus skal være noen numre for små. Om de leverer i nærheten av det nivået de har vist de siste månedene skal og bør dette bli 2-0 til favoritten. 100 Thieves er et lag som sjeldent undervurderer noen motstand, og de vinner som regel matchene de skal og bør vinne.

Det som taler ekstra for en 2-0-seier her er at 100 Thieves permbanner mapet eUnited er desidert best på; Overpass.

100 Thieves -1.5 HCP, 1.80 @ Betsson x 7 units ✅

 

CR4ZYSprout

CR4ZY vs. Sprout // Kampstart 16:00

DreamHack Open Atlanta
Semifinale
Format: BO3

Som om ikke CR4ZY var ribbet nok etter at nexa og huNter ble kjøpt av G2 så kunne heller ikke in-game leader LETN1 ikke stille i Atlanta. Thomas er derfor med som stepin, og sånn fragmessig så er det nok en oppgradering, men når det kommer til samspill og hvem som bestemmer taktikkene er det verre. De vant riktig nok begge sine kamper i gruppespillet mot Chaos og INTZ, men hadde en stor fordel da begge matchene ble spilt på Train. De fikk dermed blitt litt «kjent» med hverandre i første matchen, som riktig nok gikk til overtime mot svake Chaos. I match to ble det også jevnt, men de virket å ha bedre kontroll i 16-12-seieren over INTZ.

Sprout åpnet med en skikkelig svak match mot Illuminar i gruppespillet. Reiste seg dog mot Triumph og vant en ekstremt jevn decider match mot Illuminar i match 3. k1to har som alltid vært fantastisk for det tyske laget som har vært i særdeles god form den siste måneden. Spiller normalt mot og bruker å slå tier 2-lag, som det i aller høyeste grad kan diskuteres at CR4ZY nå er etter mannefallet i laget. De har dog ikke greid å ta steget helt opp blant de beste enda.

Nå som det skal spilles BO3 så stiller vi en del spørsmålstegn til mappoolen til CR4ZY. Det er klart at de er fire stykker som har spilt litt sammen og kjenner hverandre godt, men med en stepin så mister man jo en del. Selv om kanskje EspiranTo og ottoNd holder et ørsmått individuelt høyere nivå, så føler vi at mannskapet til Sprout jevnt over skal være på høyde med dagens CR4ZY.

Oddsen er satt ganske jevnt, hvor Sprout er en ørliten underdog. Vi er ikke enig i dette med gitte premisser og mener at Sprout bør være favoritt i matchen her. Forsøker derfor et lite spill.

Sprout vinner, 1.90 @ Betsson x 4 units ✅

 

HeroicVirtus.pro

Heroic vs. Virtus.pro // Kampstart 19:00

DreamHack Open Atlanta
Semifinale
Format: BO3

Selv om det har vært en del utskiftninger, frem og tilbake i Heroic den siste tiden så har de vist et imponerende nivå de siste månedene. For to uker siden så kvalifiserte de seg til EPICENTER 2019 med å slå solide lag som GamerLegion, North og ikke minst mousesports. På StarSeries i-League rett før dette så slo de NaVi 2-0 og tok et map fra turneringsvinneren EG. Har også åpnet bra med 2/2 wins i Atlanta, og vant dermed som forventet gruppa si.

Virtus.pro var skrekkelige i åpningsmatchen mot INTZ på Mirage, men har etter dette reist seg. De har vist at den siste tiden ikke bare har vært et blaff, men det skal sies at INTZ og Chaos er lag som er et stykke fra nivået til Heroic. Dette blir på mange måter en syretest for det polske laget om de også klarer å prestere mot et topp 20-lag på LAN.

Selv om VP har spilt seg bra opp og bare sett bedre og bedre ut utover turneringen i Atlanta, så tror vi det sier bom stopp her. Vi mener Heroic er det beste laget av disse to og tror de skal ha god sjanse uansett hvilket map som skal spilles. Virtus.pro har også vært svært trofaste til å picke Train så langt, men tør de å gjøre det mot Heroic som har slått både NaVi og Vitality her den siste måneden? Om de gjør så er vi sikrere i vår sak og tipper HCP-seier til danskene.

Heroic -1.5 HCP, 1.94 @ Betsson x 5 units ✅