Evil Geniuses MIBR

Evil Geniuses vs. MIBR // Kampstart 07:00

CS:GO Asia Championship 2019
Gruppe A – Opening Match
Format: BO3

Evil Geniuses var en stund ranket som nummer 1 i verden denne høsten – for de har virkelig vært det beste laget jevnt over i denne metaen. Nå er derimot kriegen nerfet, så det blir spennende å se hvordan det påvirker spillet til EG. Dette er jo selvsagt noe som går utover andre lag like mye som de selv, så det behøver jo ikke å være noe større ulempe for de.

Det amerikanske mannskapet fikk det derimot småtungt i den siste turneringen de deltok i – IEM Beijing for et par uker siden. Der røk de ut av gruppespillet etter å ha tapt mot FaZe to matcher. FaZe var virkelig på hugget i denne turneringen, og i den siste og avgjørende matchen så var det uhyre jevnt mellom lagene. Tror at EG er rimelig hevnlysten når de gjester Asia på ny, og anser de som en klokkeklar favoritt til å ta seg til minst en finale.

MIBR er et lag som det har vært mye rot rundt gjennom året. Nå har de endelig en femmer på plass etter at kNgV erstattet coldzera. I deres siste turnering, StarSeries i-League i Tyrkia, så kom de seg til sluttspillet og viste solid fremgang. Det skal sies at de tapte mot lagene som det var forventet de skulle tape mot, og slo lag som langt fra var i sin beste form.

Selv om det er kommet ny oppdatering så er det umulig å ikke holde EG som favoritter i denne matchen. De har en bred map pool og det er kun Overpass de har slitt noe på i høst, men det er nok et map MIBR ikke kommer til å picke uansett. MIBR har derimot vist strålende form på Train, men om de tør å velge dette så kreves det mot, for der er EG hinsides solide selv.

Vi tror EG åpner bra med en forventet 2-0-seier. Selvsagt et par spørsmålstegn rundt de siden forrige turnering, men dette skal være overkommelig motstand om de spiller som normalt.

Evil Geniuses -1.5 HCP, 2.10 @ Betsson x 5 units 

 

GODSENTMovistar Riders

GODSENT vs. Movistar Riders // Kampstart 18:00

European Champions Cup
Lower Bracket – Round 1
Format: BO3

Denne online-kvalifiseringen som er umulig å skjønne seg på ruller videre. På ett eller annet viset har disse lagene tatt seg til Lower Bracket i det som etter alt å dømme er i Championship Bracket. Det eneste som er brennsikkert er at fire lag går videre til LAN-finals som spilles på Malta før jul med pene 300.000 USD i premiepotten.

Dette er uansett en turnering for tier 2 lag i Europa hvor de beste sniffer på tier 1, så det å ta seg til LAN finals her er nok høyt ønskelig for lagene som deltar.

GODSENT kommer rett fra seier i WePlay! Forge Masters i Kiev hvor de tok med seg 50.000 USD. Det gamle NoChance- og SMASH-mannskapet er et av de bedre lagene på papiret i denne turneringen, og bør være et lag som karrer seg til finaleturneringen. De er i god form og skal være jevnt over bedre enn dagens motstander.

Spanske Movistar Riders har forsterket laget sitt igjen da de har fått tilbake loWel og tatt inn steel. De er nok fortsatt et lite stykke unna der de var tidlig på året når mixwell også spilte der, noe resultatene også viser. De ble sist observert i MDL-sluttspillet hvor de tapte mot HAVU og pro100 i matcher hvor vi ble langt fra imponert.

Synes oddsen på at GODSENT tar dette 2-0 må testes i denne matchen. De er i god flyt, har det beste mannskapet og jevnt over en bedre map pool. Det eneste skumle med HCP-spill er om Movistar velger Vertigo – der har de ikke vært bunnsolide den siste tiden. Dette er et map spanjolene har spilt og vunnet mye, men det er mot motstand som er et stykke under GODSENT.

GODSENT -1.5 HCP, 2.20 @ Betsson x 5 units