100 % BONUS OPPTIL 2000 KR PÅ FØRSTE INNSKUDD FÅR DU HOS BETSSON HER.

Det er flere turneringer som pågår rundt om og vi stikker hodet innom tre av de. WePlay Forge Masters i Kiev, ESL Pro League S10 EU i London og DreamHack Open i Atlanta. Kanskje ikke de mest appellerende matchene på bettingfronten, men satser på at formen til magefølelsen fortsetter!

 

Copenhagen FlamesHeretics

Copenhagen Flames vs. Heretics // Kampstart 14:00

WePlay! Forge Masters Season 2
Gruppe B – Elimination Match
Format: BO3

Begge lagene tapte åpningsmatchen sin i går og derfor må taperen her pakke sammen datamusa og reise hjem. Vinneren møter Gambit Youngsters i decider match senere i dag, og har dermed muligheten for å ta seg til semifinale.

Copenhagen Flames er en gjeng med unggutter fra Danmark som har vært i rimelig godt slag i høst. Har klatret fra nummer 99 til 44 på verdensrankingen og har flere solide resultater online å vise til den siste tiden. Laget som ledes av AcilioN har derimot langt fra solid erfaring når det kommer til større turneringer offline, noe som selvsagt kan spille inn på spillet deres. Det virket i alle fall slik i åpningskampen hvor de rett og slett ble feid av serveren mot Gambit Yougners.

Heretics er et såder lag som neppe kommer til å bli noe stort. Det er på en måte samlestasjonen for alle franske spillere som er blitt dumpet av andre organisasjoner. Det er for all del solide spillere med haugevis av erfaring i dette laget som har spilt langt større turneringer enn dette. De har tidvis vist at de kan hamle opp med lag som er helt der oppe, men de er forferdelig ustabile.

Holder en liten knapp på Heretics i denne matchen siden CPH Flames så ganske rystet ut i går. Franskmennene har rutinen på sin side og det kommer godt med mot nervøse unggutter fra Danmark. Blir derimot langt fra overrasket om CPH Flames vinner, da de tross alt også er satt til oddsfavoritter.

Overpass er et map CPH Flames er svært gode på og som de oftere og oftere har valgt i BO3 i det siste. Heretics har bare 4 offisielle matcher her med den nye lineupen, og selv om det ikke er skrekkelige resultater at de tapt 3 av de. Heretics favoritt map er derimot Inferno, og da passer det godt at CPH Flames fikk skamjuling der i går. Lukter litt at lagene tar hvert sitt map her.

Over 2.5 maps, 1.96 @ Betsson x 4 units ❌
Heretics vinner 2-1, 4.10 @ Pinnacle x 1,5 units ❌

 

FaZeVitality

FaZe vs. Vitality // Kampstart 18:25

ESL Pro League S10 Europe
Gruppe B – Match #1
Format: BO3

Det blir et rotterace i Gruppe B om hvem som tar de to plassene som gir finalebillett, for i motsetning til Gruppe A så har vi 3 lag som absolutt er helt der oppe om dagen i disse to kamphanene og fnatic.

Disse to lagene møttes så sent som for en uke siden under IEM Beijing og da vant Vitality 2-1. Det er langt fra noe utenkelig at et sånt resultat gjentar seg i dag, for dette er to særdeles jevne lag. Begge lagene røk etterhvert i semifinalen i Beijing og er nok begge særdeles lystne på å ta seg til finaleturneringen i Odense i begynnelsen av desember.

FaZe har hatt en utrolig god formutvikling etter at de tok inn broky og coldzera til fordel for GuardiaN og NEO. Når i tillegg olofmeister har løftet spillet sitt noe så ser det ganske bra ut for stjernelaget. De røk i semifinalen mot Astralis i Beijing, og det er det ingenting å si på, for når Astralis spiller som de gjorde i Kina så er det ingen i verden som kan stoppe de. Dro med seg en BLAST-seier i København før dette, og laget fungerer ganske bra om dagen.

Vitality har også fått litt mer fragpower etter at shox kom inn portene til fordel for NBK. Det har derimot ikke helt fungert så langt, da de røk sporenstreks ut at DreamHack Masters i Malmö. I Beijing slo de FaZe og de viste at de kunne, men i semifinalen ble det stopp etter tap 1-2 mot 100 Thieves. De har absolutt noe på gang, men det går litt i samme tralten for Vitality som lever og dør med dagsformen til ZywOo.

Over 2.5 maps eller overspill på runder kan være solide spill på denne matchen, da det er vanskelig å se for seg noe annet enn at det blir jevnt. Vi føler at utviklingen til FaZe har vært såpass godt at selv om de tapte mot franskmennene for en uke siden liker vi sjansene deres i dag. Forsøker også et spill på norske rain, for vi synes at linja er lagt alt for lav. Har hevet spillet sitt bra i det siste, og når vi forventer jevne maps med mange runder er det gode muligheter for å få 17 frags.

FaZe vinner, 1.85 @ Betsson x 4 units ✅
Map 2: rain over 16.5 kills, 1.72 @ Pinnacle x 6 units ✅

 

ChaosVirtus.pro

Chaos vs. Virtus.pro // Kampstart 19:00

DreamHack Open Atlanta
Gruppe B – Elimination Match
Format: BO3

Nok en utslagningskamp står på menyen for vår del i dag da begge lagene tapte sine åpningsmatcher i går. Chaos holdte CR4ZY til OT på Train mens Virtus.pro var begredelig mot INTZ på Mirage.

Chaos er et veldig urutinert mannskap som ledes av den langt mer rutinerte spilleren steel. Ble ikke bergtatt av de individuelle ferdighetene til laget under matchen mot CR4ZY i går og de har hatt langt fra solide resultater online den siste tiden. Kom nå nettopp på 5-6. plass i ESEA MDL Season 32 North America – en liga hvor nivået er relativt skralt.

Virtus.pro skuffet enormt mot INTZ i går og den fine formen de har hatt i det siste var fullstendig borte. Det gamle storlaget har ligget med brukket rygg en stund, men har de siste månedene klatret fra 96. plass på verdensrankingen til topp 20 og 19. plass. Vi hadde de dermed som favoritt til å vinne denne gruppa siden et allerede ribbet CR4ZY-lag måtte stille med stepin, men sånn gikk det altså ikke.

Nå må polakkene vinne, for atter et nederlag i en turnering av dette kaliberet kan bli for mye. Vi tror de reiser seg i dag og leverer varene mot et mannskap de absolutt bør slå.

Virtus.pro vinner, 1.60 @ Betsson x 4 units ✅
Virtus.pro -1.5 HCP, 2.70 @ Betsson x 2 units ✅