NB! Kampene kan starte tidligere/senere avhengig av hvor kjapt kampene forut blir ferdige. 

Vi styrte unna spill på første runde i Beijing da det alltid er kjekt å få sett lagene minst en gang før man forsøker spill. Det har vært en lang reise for flere lag, så etter å ha sett de i aksjon prøver vi oss på noen spill i runde 2.

 

ViCiENCE

ViCi vs. ENCE // Kampstart 12:40

Gruppe A – Elimination Match
Format: BO3

Begge lagene tapte åpningsmatchen og må derfor spille utslagningskamp allerede på dag 1. Taperen kan altså bare pakke kofferten og bestille seg billetter hjem. Kinesiske ViCi har en litt kortere hjemtur enn finske ENCE, og det er kanskje like greit da våre naboer i øst er store favoritter til oppgjøret.

ViCi åpnet med å få forventet smekk på fingrene av Astralis grytidlig i morges. Det var rett og slett feige lag og danskene feide de av serveren på begge maps med 16-4 & 16-5. ViCi hadde en solid Major i Katowice i starten av året, men siden har det vært lite å skrive hjem om. Etter at de mistet Freeman til erkerival Tyloo har det vært blytungt. Røk ut av ESL Pro League Season 10 Asia etter å tapt 0-2 mot Invictus og Tyloo og fikk juling av svake lag på MSI MGA Finals 2019 så langt denne høstsesongen.

ENCE har heller ikke hatt noe særlige resultater å se tilbake til etter at de byttet ut Aleksib til fordel for suNny. Svake resultater på ESL One New York og DreamHack Masters Malmö er LAN-resultatene så langt for den «nye» lineupen. Åpnet med å bli banket av 100Thieves (tidligere Renegades) på første map, men fulgte opp med en hinsides sterk T-side på Train på map 2. Dessverre var CT-siden særs svak og de tapte til slutt med knapp margin.

Umulig å ikke holde ENCE som monsterfavoritter i denne matchen selv om de ikke har sett bra ut i det siste. ViCi skal være både to og tre hakk for svake, men de er selvsagt i stand å overraske om Kaze viser gammel stjerneform. Vi tror derimot det ikke skjer, og at finnene tar en forventet 2-0-seier.

ENCE -1.5 HCP, 1.73 @ Betsson x 7 units ❌

 

Astralis100 Thieves

Astralis vs. 100 Thieves // Kampstart 12:40

Gruppe A – Winner’s Match
Format: BO3

Storfavoritten Astralis skal ut mot formsterke 100 Thieves i kampen som sikrer vinneren semifinalebillett og #1 seed fra Gruppe A. Begge lagene åpnet med å vinne 2-0 mot henholdsvis ViCi og ENCE, hvor sistnevnte helt klart er den vanskeligste motstanderen.

Astralis har vært unormalt varierende de siste månedene, og slet også på hjemmebane under BLAST Pro Series i Köbenhavn forrige helg. Dro derimot rett til Beijing for å slippe jetlag og stille best mulig forberedt til denne turneringen.

100 Thieves er gamle Renegades som har vært uhyre sterke så langt i høst. Norske jkaem og hans lag har imponert alle og tatt en rekke skalper så langt.

Dette kan bli et jevnt oppgjør ut fra form å bedømme, men Astralis så såpass bunnsolide ut i match 1 at vi tror de blir vanskelig å stoppe i Kina. Om de fortsetter et sånt samspill skal 100 Thieves få det langt vanskeligere enn mot ENCE, og gitt at Astralis er rimelig habil på det australske laget sitt favoritt map, Inferno, tror vi de kan vinne 2-0 her.

Langt fra noe verdispill dette, så vi backer en 2-0-seier til Astralis med en relativt liten innsats.

Astralis -1.5 HCP, 2.15 @ Betsson x 3 units ✅