FaZeLiquid

FaZe vs. Liquid // Kampstart 17:00

BLAST Pro Series Global Finals 2019
Lower Bracket Final
Format: BO3

I Bahrain har de fire beste lagene fra årets BLAST Pro Series møttes for en ellers så liten finaleturnering. Begge disse lagene tapte åpningskampen sin i går mot henholdsvis NiP og Astralis, og må dermed kjempe seg til en finale gjennom Lower Bracket. 

FaZe har hatt en liten dupp i prestasjonene etter at den nye lineupen kom ut med et brak på BLAST Pro Series i København. På ESL Pro League Finals forrige helg var de regelrett svake og røk tidlig ut i turneringen etter tap mot MIBR og 100 Thieves. De rakk å ta med seg en seier, men det var kun 2-1 mot et svakt TYLOO-lag. Det åpnet i samme dur i Bahrain med et relativt klart tap 0-2 mot NiP.

Liquid har derimot vært på en oppadgående kurve etter å ha levert langt under deres standard i høst. Så solide ut på ECS Finals og gjorde en godkjent figur på ESL Pro League Finals, dog ergrer nok semifinaletapet mot fnatic rimelig bra. De åpnet med tap mot Astralis etter to jevne maps i går – noe som ikke blir sett på som et svakhetstegn for noen som helst. 

Liquid har normalt hatt et godt tak på FaZe, og når formutviklingen på lagene også virker å peke i motsatt retning gir vi tillit til nord-amerikanerne. De er rettmessig satt til favoritt, og vi tror de vinner 2-0. 

Liquid -1.5 HCP, 1.90 @ Betsson x 6 units ❌

 

mousesportsG2

mousesports vs. G2 // Kampstart 22:00

cs_summit 5
Gruppespill
Format: 2x BO1

mousesports viste i går at de er langt fra helt amputert ved å spille med stepin i denne turneringen. NaToSaphiX gjorde sakene sine godt og har erstattet woxic på en OK måte. De slo OG to ganger og splittet serien mot Virtus.pro i går, men nå skal de opp mot motstand som vi mener er et hakk over begge disse lagene. 

G2 er et lag det bor hinsides med potensiale i, men som vi alltid nevner så er det stabiliteten det står på. De gjorde en grei figur i går og endte med 3 mapseire (2x FURIA, 1x MIBR) og tapte ett map (MIBR). Litt smårusk i åpningsmatchen på Vertigo, som ikke er G2s beste map, men sett bort fra det så de ganske grei ut. 

Dette er naturligvis et lite langskudd, men oddsen er såpass fristende at vi må gi G2 et forsøk på 2-0-seier her. mousesports har vært det beste laget den siste tiden av disse to, men nå stiller de jo tross alt med en stepin. 

G2 vinner begge matchene, 3.08 @ Betsson x 3 units ✅

 

MIBRFURIA

MIBR vs. FURIA // Kampstart 02:00

cs_summit 5
Gruppespill
Format: 2x BO1

Det er duket for en helbrasiliansk duell i de tidlige nattetimer. FURIA som vi skrev om i går stiller med coachen sin på serveren i denne turneringen, og det har satt sine tydlige spor over deres resultater så langt. Dette er naturligvis et stort handicap, og vi sliter med å se at de skal utrette stort i Los Angeles. 

MIBR har levert ganske greit i det siste tatt alle omrokkeringer i betrakning. Nå er det også snakk om at meyern er på vei inn i laget, noe som høres meget spennende ut! Dette er et prestisjeoppgjør mellom de to beste brasilianske lagene, og vi tror at storebror MIBR har alle forutsetninger for å gjøre rent bord her. 

Oddsen er ikke til å sende opp raketter etter, men når FURIA stiller med 4,5 mann så tror vi at MIBR vinner begge maps.

MIBR vinner begge matchene, 1.72 @ Betsson x 5 units ❌