mousesportsLiquid

mousesports vs. Liquid // Kampstart 19:10

Gruppe B
Upper Bracket – Semifinale
Format: BO3

mousesports har hatt en litt småskuffende høst så langt. Laget så ganske spennende ut før sommerferien, men klarte ikke å gjenskape dette. De tok seg ikke til sluttspillet i Majoren, klarte ikke å kvalifisere seg til ECS Finals eller Epicenter 2019. Hadde en liten opptur på DreamHack Masters i Malmö før de sviktet totalt på StarSeries i-League i Tyrkia. Nå kommer de derimot fra turneringsseier i CS:GO Asia Championship hvor de tuktet soldie lag som ENCE og EG. I åpningsmatchen her i Odense ble det også grei skuring med seier over ATK.

Liquid har på mange måter hatt samme høst som mousesports. De hadde tronen som verdens beste lag i flere måneder før sommerferien, men skuffet stort når det gjaldt som mest på Majoren. De deltok på det som var av turneringer, og det er kanskje ikke så rart at laget ble utbrendt av å reise verden rundt uke inn og ut. Nå har de roet turneringsprogrammet sitt, og i ECS Finals i Texas så sent som sist helg virket de å være tilbake på riktig spor. Tok seg til finalen og ga Astralis real kamp.

Om Liquid viser det samme spillet her i Odense er de helt klart at de er favoritter til å ta seg til en finale – i aller verste fall semifinale.

Frykter Nuke såpass at dette er langt fra verdens sikreste spill, men på bakgrunn av Liquids spill i ECS Finals forrige uke så er det vanskelig å ikke holde de som favoritter. Skal være et bedre lag totalt sett, og om de spiller opp mot sitt beste skal dette bli 2-0.

Liquid -1.5 HCP, 2.09 @ Betsson x 3,5 units