Det er klart for et av årets siste høydepunkter når det kommer til CS:GO. Season 10 Finals i ESL Pro League starter kl. 12:00 i Odense, og selv om vi ikke liker å spille på runde 1 og BO1 så forsøker vi en favoritt-dobbel til lav innsats som gir respektabel odds.

Om det er odds som frister vil det komme flere spill på turneringen denne uka.

Norske jkaem og 100Thieves har vært i strålende slag i hele høst. Møter nå danske Heroic som også har imponert i det siste, men de sliter litt mer når det er snakk om å møte de aller beste. 100Thieves sin fremgang har gått i takt med krieg-metaen, og nå som den har fått en høyere pris blir det spennende å se om det påvirker spillet deres. Får over 1.50 på favorittseier her, og det føles helt greit.

Liquid kommer omtrent rett fra flyplassen til første match mot North. De kommer rett fra finaletap mot Astralis i ECS Finals i Texas. Selvsagt en liten risk å spille på de når de har reist halve jordkloden det siste døgnet, men North har vært i voldsomt skral form den siste tiden.

En del spørsmålstegn rundt begge favorittene vi prøver oss på, men det er disse matchene vi liker best i runde 1 og setter derfor et lite kosebet.

100Thieves & Liquid vinner, 2.28 @ Betsson x 4 units

 

TYLOOFaZe

TYLOO vs. FaZe // Kampstart 17:00

Gruppe A – Lower Bracket Runde 1
Format: BO3

Begge lagene tapte åpningskampene sine tidligere i dag, og det betyr at det er vinn eller forsvinn så tidlig som på turneringens første dag. TYLOO ble regelrett overkjørt av NaVi på Dust2, mens FaZe tapte en jevnspilt match mot MIBR på Mirage.

Det var vanskelig å la seg imponere av noen av lagene i åpningsmatchen, men TYLOO så rimelig sjanseløse ut. Om det var NaVi plutselig er tilbake i storform og om dette var årsaken er litt for tidlig å si. Det kinesiske mannskapet hadde noen oppløftende resultater under CS:GO Asia Championship for et par uker siden. Der slo de både MIBR og G2 2-0, men det var lite å kjenne igjen her. De stiller også uten coachen sin på denne turneringen, noe som selvsagt ikke er et hinsides tap, men det er langt fra noen fordel.

Det eneste positive man kan hente ut av FaZe sin åpningsmatch er at NiKo så ganske påskrudd ut. rain og coldzera slet langt mer, og den serbiske kapteinen er avhengig av at de to melder seg på i langt større grad om de skal gå videre.

Normalt sett skal TYLOO være en motstander FaZe slår 9 av 10 ganger, minst, i BO3. Synes oddsen på at favoritten vinner 2-0 er fin, men man blir litt reservert etter et tap mot MIBR. Gir uansett norske rain og hans lagkamerater tilliten i matchen.

FaZe -1.5 HCP, 1.90 @ Betsson x 5 units