fnaticNiP

fnatic vs. NiP // Kampstart 16:00

Kvartfinale
Format: BO3

Sluttspillet er i gang og det er en skikkelig godbit som venter i første kvartfinale. Den er nemlig helsvensk og står mellom to lag som har vært arge rivaler i en årrekke. Det er alltid mye prestisje på spill når de møtes, og det er neppe noe mindre nå med spillerbyttene som har gått på tvers av lagene den siste tiden. 

NiP tok seg overraskende til finalen i Gruppe B, men der sa det bom stopp mot NaVi. De hadde derimot en fin reise dit, da det var mange skreller og de slapp unna de største kanonene. Uansett har det vært positiv utvikling fra den begredelige formen de har hatt, og spesielt f0rest har hevet seg etter en skrekkelig Major. 

fnatic sine forsterkninger lukter det mer krutt av, og med flusha tilbake i laget så er dette et fælt lag å møte. KRIMZ og flusha er begge noen av verdens beste lurkere, og de har atter en gang plaget lagene de har møtt så langt. JW har funnet tilbake til formen han hadde i vår, samt at Brollan er som alltid påskrudd. 

Synes fnatic er laget som har fremstått best i Malmö, og vi forventer at de vinner. Det er derimot lite verdi i oddsen på de, da det ALLTID blir jevnt når disse møtes. I 2019 har de møttes på 7 maps, og kun èn(!) gang har det blitt spilt mindre enn samtlige 30 runder. 3 ganger har matchene gått til overtime, 3 ganger har det endt 16-14. 

Selv om det er nye lineuper og statistikker ikke blir like mye verdt, så er det noe med oppgjørene mellom disse lagene som alltid innbyr til overspill.

Map 1: Over 26.5 Runder, 1.917 @ Pinnacle x 4 units ✅
Map 2: Over 26.5 Runder, 1.952 @ Pinnacle x 4 units