📅 24. til 28. juli
📍 Berlin, Tyskland
💰 Prizepool: $50.000 + 2 plasser til Majoren
⚠️ Spillstopp: 24. juli kl. 10.00

Følgende lag er kvalifisert til CIS Minor:

Gruppe A
forZe Image result for russisk flagg Gambit Youngsters Image result for russisk flagg Syman CIS Unique Image result for russisk flagg

Gruppe B
DreamEaters Image result for russisk flagg Nemiga Flag: Belarus on Twitter Twemoji 12.1 Spirit Image result for russisk flagg Warthox Image result for russisk flagg

I CIS-Minoren er det forZe og Spirit som er de største favorittene fra hver gruppe, men det er et par lag som har vist solid form den siste tiden. Hviterussiske Nemiga har absolutt noe på gang og må anses som en outsider. Vi blir langt fra overrasket om det er disse tre lagene som tar seg videre til Majoren og Play-in Qual mot de resterende Minorene.

Selv om forZe er det best rankerte laget og har vist best form den siste tiden så holder vi Spirit som favoritter i dette feltet. De har de beste individualistene i COLDY1, somedieyoung og iDISBALANCE. Om de har funnet formen inn til denne turneringen er det duket for at russerne atter en gang blir å finne i en Major. Under Katowice så overrasket de flere lag, men røk til slutt ut i New Challenger Stage.

forZe har nok havnet i den letteste gruppen her og vil nok ta gruppeseieren der ganske komfortabelt, men i en potensielt semifinale så venter muligens Nemiga. Det er en langt tøffere oppgave enn det som venter Spirit om de vinner gruppa si. Det er vel også noen solide spørsmålstegn til hvordan forZe er på LAN kontra Online. Synes oddsen på det som er det mest fragsterke mannskapet, Spirit, er alt for god til å ikke la være.

LeoVegas ligger noe over markedet her, da oddsen på Spirit er i full fart nedover overalt. Rundt om ligger oddsen på 2.70-2.80, og selv om dette blir tight mener vi det absolutt er verdi i spillet.

Spirit vinner CIS Minor, 3.20 @ LeoVegas x 4 units