📍 Moskva, Russland
📅 13. – 14. september
💰 $250.000 
⚠️Spillstopp: 13. september kl. 19:45

Følgende lag deltar på BLAST Pro Series Moscow 2019: 

Vitality 🇫🇷 ENCE 🇫🇮 NaVi 🇺🇦 MIBR 🇧🇷 NiP 🇸🇪 AVANGAR 🇰🇿 forZe 🇷🇺

AVANGAR og forZe møtes i en kvalifikasjonskamp – vinneren går til gruppespillet med de resterende lagene. 

Majoren er ferdigspilt og samtlige lag sett bort fra AVANGAR og forZe er nok rimelig skuffet over hvordan det endte. NiP og MIBR ble tvunget til å spille med stepins av forskjellige årsaker i Berlin, men i Moskva stiller de begge med fulltallige lineups. 

Det er derimot mange spørsmålstegn rundt lagene som deltar. ENCE har byttet ut IGL Aleksib med sunNy, Vitality har benket NBK og MIBR har signert kNgV. Hvordan vil det påvirke lagenes spill med tanke på at de ikke har hatt lange tiden til å trene sammen? Vil AVANGAR få den berømte “post-Major-duppen” etter å ha overrasket? Klarer NiP å gjenskape formen de hadde med femmeren sin før Majoren? Klarer s1mple å slå tilbake for NaVi etter en ekstremt skuffende Major for hans del?

I BLAST Pro hvor det spilles BO1 i hele gruppespillet skjer det til stadighet overraskelser, og om dagsformen er god kan hvilket som helst lag vinne – spesielt siden de største kanonene ikke er tilstede. Dette forårsaker også at oddsen er relativt jevn og at man med god samvittighet kan prøve seg på et par turneringsspill. 

Med nyheten om at Zeus legger opp som spiller tidligere denne uka skulle en tro at NaVi er rimelig motivert på å vinne en siste turnering med legenden bak roret. Tross at laget røk ut allerede i kvartfinalen i Berlin så var det noe positivt å hente – spesielt spillet til flamie og electronic. Om s1mple også melder seg på og leverer opp mot sitt beste så er det få lag som kan matche ferdighetsnivået deres i denne turneringen. I stedet for at de kjefter og smeller på hverandre kan dette bli noe forløsende, og det tror vi kan slå positivt ut for laget. 

Det er i tillegg snakk om at Vitality ikke stiller lag, og da regner vi med at både AVANGAR og forZe blir direkte med i gruppespillet i stedet. Føler dermed at ENCE er hovedutfordrer for NaVi.

NaVi vinner, 3.25 @ GGbet x 5 units