Bilderesultat for real madrid logo Bilderesultat for psg logo

Real Madrid – PSG 

Arena: Santiago Bernabeu
Kampstart: 21:00

Real Madrid inne i en bedre periode nå, selv om det fortsatt er en del drama rundt Gareth Bale. Waliseren forsvinner nok ut dørene på nyåret – vi blir veldig forundret om ikke.

Hovedstadslaget imponerte mot Martin Ødegaard og Real Sociedad forrige serierunde hvor de vant 3-1. Har en god rekke på gang nå, hvor 5 av de siste 6 kampene i alle turneringer er vunnet. Kun en uavgjort mot Betis har hindret Real i 6 strake, men det lugget for mye offensivt i kampen som endte målløst.

Vi regner med at hjemmelaget er revansjelystne etter at de fikk skamjuling i Paris tidligere i høst. 3-0 endte det til PSG i september, anført av en brennhet Angel Di Maria. Spanjolene hadde ikke et skudd på mål i nevnte kamp – vi tror de vil skape mye i kveldens kamp.

Rodriguez, Vazquez og Asensio er utilgjengelig for vertene, mens Nacho er usikker. Vil nok uansett avansere fra denne gruppen Real Madrid, men kan sikre seg 100% med seier her i kveld. Med full pott vil de også ha mulighet for gruppeseier i siste runde, selv om vi tror franskmennene gjør jobben og stikker av med førsteplassen.

PSG står med fire strake seiere i denne gruppen til nå, og er allerede sikret avansement. Er nok selvfølgelig sugen på å sikre seg 1.plassen mot Real i kveld, men har en second chance selv om de skulle gå på et tap. Også i hjemlig liga fosser de mot en behagelig luke i toppen. Åtte poeng ned til Marseille nå, og vi tror bare avstanden vil øke.

Gjestene har et vanvittig godt lag, og er absolutt et av lagene som vil være favoritter til å vinne hele turneringen. Neymar er også meldt til å være nesten 100% fit, og kan starte for første gang på lenge i kveld. Choupo-Moting, Kehrer, Kurzawa og Herrera mangler for gjestene, mens Verrati er usikker.

Selv om PSG var totalt overlegne i den første kampen mellom lagene, tror vi dette blir langt jevnere. Real Madrid virker å være i godt slag, og PSG kommer nok garantert til Madrid for å by på seg selv. Vi tror på mange mål og en forrykende fotballkamp. Vel bekomme!

Over 3,5 mål til 2.10 @ Betsafe x 4 units
Straffe i kampen JA til 2.75 @ Betsafe x 3 units