Bilderesultat for liverpool logo  Bilderesultat for napoli logo

Liverpool – Napoli

Arena: Anfield stadium
Kampstart: 21:00

Liverpool kom litt skjevt ut i årets gruppespill da de tapte 0-2 mot nettopp dagens motstander Napoli. Scouserne har allikevel reist kjerringa siden den gang og tatt 3 strake seiere, som har ført de opp på tabelltopp. Leder dog kun med 1 poeng foran Napoli.

Liverpool virker å være meget sterke også i år, men har vært litt mer varierende i forsvar så langt denne sesongen. De har enda ikke klart å holde nullen hjemme på mektige Anfield. De har dog evnen til å karre til seg 3-poengere på dårlige dager, noe de har bevist uttallige ganger tidligere.

Jürgen Klopp og Liverpool har helt sikkert lagt opp kampplanen for å revansjere 0-2 tapet tidligere i høst, og vi tror de vil få sin hevn her.

Matip er defintivt ute til denne, mens Salah er usikker. Vi håper og tror han er klar for å bidra.

Napoli er ikke i like god flyt som sine motstandere, og har faktisk ikke vunnet på 6 kamper inkludert alle turneringer. Det har blitt fryktelig mange uavgjort i den nevnte rekken med (0-5-1), noe som forteller at dette Napoli-laget ikke er helt i slag. Anfield er nok heller ikke drømme-arenaen å komme til for å snu denne trenden.

Gjestene mangler meget viktige Insigne samt Milik og Malcuit.

Vi tror dette ender med hjemmeseier, og blir såpass fristet av oddsen på hcp-seier at vi går for nettopp dette. Etter en god dag på jobb i går, satser vi på at også denne sitter som ei kule. Liverpool vinner på dårlige dager, i kveld har vi på følelsen at de har en god dag.

Liverpool vinner (3-veis hcp 0-1) til 2.06 @ Nordicbet x 5 units