Tractor Chelyabinsk – Dynamo Moskva // kampstart 16.00

 

 

Møte mellom nummer fem i Western mot nummer åtte i Eastern i en kamp hvor begge lag leter litt etter stabilitet og form.
For Tractor sin del ligger mye av dette på hvordan de har framstått her hjemme, laget vant endelig sesongens første hjemmekamp sist med 2-1 over svaktgående Lokomotiv etter at de hadde tapt sine fem første for sesongen på egen is.
Laget har sluppet inn 19 mål her hjemme og det at laget ofte prøver å styre kampene mer hjemme enn de gjør borte straffer seg , de har overall tapt 7 av 10.
De har en god målvakt i Demchenko som holder de inne jevnt og trutt og framover har de spennende navn som Sedlak,Hyka,Thomas,Calof og Kruchenin.
Men ser man på backsiden er det tynt det som sendes på isen bak førsteparet Virtanen og Menishikov.
Dynamo Moskva på sin side tapte 0-1 borte for Sibir sist kamp, ingen Petersson og Jaskin i de framste rekkene satte sine spor og lagets stjerne Shipachyov ble holdt poengløs for tredje gang på fire kamper.
Men det er bare spørsmål om tid før det igjen kommer offensiv produksjon fra mannen som sist sesong leverte 76 poeng på 72 kamper, har levert 15 poeng på 15 denne sesongen.

I dag skiller coolbet seg ut på oddsen på Shipachyov kontra andre bookier og da er det vanskelig å ikke la seg friste, det hører til sjeldenhetene at han ikke leverer varene og det har vært marginer imot de siste kampene og det vil ikke sjokkere mot et hjemmesvakt Tractor at det løsner igjen.

Mye innsats på en mann, men synes det er vanskelig å ikke se verdi rundt denne mannen, selv om Tractor har tatt de to siste møtene mellom lagene 1-0.

 

Shipachyov poeng 1.65 @ coolbet x 5units✔️
Shipachyov to poeng 3.80 @ coolbet x 1units✔️
Shipachyov mål 3.80 @ coolbet x 1units✔️
Shipachyov to mål 19 @ coolbet x 1units❌