Admiral Vladivostok – Tractor Chelyabinsk // kampstart 11.30

 

 

Etter å ha startet sesongen med to bortekamper er Admiral Vladivostok tilbake hjemme her for sesongens tredje kamp.
Laget startet med en sterk 3-1 seier over Barys men fulgte det opp med en langt ifra sterk forestilling mot Sibir hvor Streltsov brødrene ble til tider kledd av Milovzorov linjen.
Og det er mye positivt over Admiral, de har fått vist fram en god førstelinje med Bakos-Ljungh-Butuzov.
Men det har vist seg at det er tynnere i rekkene bak toppene deres og når de blir satt under press.
Tractor på sin side har vært i området lengre enn Admiral etter at de har spilt dobbel oppgjør mot Amur og nå har de tatt poeng i tre kamper på rad og laget ser mye bedre ut.
Førstelinjen med Sedlak og Calof har vært strålende fra start av og Sedlak har nå scoret i tre av de fire første kampene.
Her i Vladivostok spilles det nok engang på NHL rink size noe som virker å passe Tractor sin førstelinje svært godt noe som vistes ved at de rett og slett virket ustoppelige i begge oppgjørene mot Amur.

Nå kan det være merkelig å spille Sedlak nok engang, men mannen er i grisehet form, det virker som han strutter av selvtillit og har funnet et meget godt samarbeid fra start av med Calof framme og backen Virtanen som er utrolig flink til å sette igang angrep fra egen sone.
Det at man fortsatt får såpass godt betalt for mål fra en mann som har scoret i tre av fire, får bøtte-vis med spilletid og offensive skift, som er utpå i overtall og som ikke virker det spor skuddredd er strålende.
Vladivostok er på framgang fra fjoråret, men dette er fortsatt blant ligaens aller svakeste mannskap og det er faktisk hjemmelaget som nå har vært lengst borte og som fort må venne seg til alle tidsoneskiftene ved hjemreise.

 

 

Tractor seier 2.47 @ coolbet x 3units❌
Sedlak mål 4.25 @ betway x 3units✔️
Sedlak to mål 16 @ betway x 1units❌

 

 

Lokomotiv Yaroslavl – Sochi // kampstart 18.00

 

 

To tap på sesongens to første kamper er langt i fra det som var forventet av dette Lokomotiv laget når det hele startet.
Det vises at det er mye ungdommelig pågangsmot i laget og det kan også virke som at den unge målvakten Konovalov ikke helt har funnet tilbake til samme form som under fjorårets sesong.
Men selv om det ikke lyser bakover er laget tunge framover på isen, ny-signeringen Rattie har scoret i begge kamper til nå og på linje med Lander og Averin har sjansene kommet på løpende bånd.
Og de gutta må fortsette sin jobb, for et par av de andre mer urutinerte linjene har vist klare svakheter på jobben defensivt og at de ofte blir dratt for lavt ned noe som åpner opp for motstanderens backer.
For fra blå har de sluppet inn ikke mindre enn fire mål de første to kampene, tar vi med at de også under oppkjøringen flere ganger slapp inn mål fra motstanderens backer er det en mann som åpner seg opp med fin verdi her.
For bortelagets back Yury Alexandrov har i år blitt plassert opp på lagets overtall etter at Jokkipakka forlot klubben.
To assist på de tre første kampene , både skoring og assist i oppkjøringen å med kraftig økt spilletid i duo med Ellis har han virkelig tatt sjansen med begge hender og sett bra ut.
Nå er dette et realt langskudd, men Lokomotiv har tatt endel dumme utvisninger, de har falt vel langt ned med vingene sine i egen sone og de holder en lav boks i undertall.
Om de ikke har forandret på spillestilen de siste dagene så skal man ikke se bort i fra at Alexandrov finner et par situasjoner som kan gi han muligheter for offensiv leveranse.

 

Rattie mål 3.50 @ betway x 4units❌
Yuri Alexandrov mål 19 @ betway x 1units❌
Yuri Alexandrov first 81 @ betway x 1units❌
Yuri Alexandrov poeng 3.50 @ betsson x 1units❌

 

 

Spartak Moskva – Avangard Omsk // kampstart 18.30

 

Spartak Moskva har fortsatt ikke helt klart å fått satt laget etter inntoget til Znorak og det slippes til skremmende mye hjemover på isen for et lag som tidligere har vært så bygd for å holde motstanderne fra livet.
Avangard Omsk har vist seg som det topplaget mange forventet før sesongen startet, 3 seiere og 1 skikkelig arbeidsuhell er fasit etter de 4 første kampene for sesongen.
Lagets offensive bredde ser til tider umulig ut å stoppe med spillere som Beck,Shumakov,Andrighetto, Shirokov og Semyonov har de fort ligaens sterkeste angrep, bak har de backene Chudinov og Pokka hvor spesielt Chudinov virker å skyte på alt og ingenting denne sesongen.

Fortsatt er det fryktelig mange spørsmålstegn rundt Spartak mannskapet og hvordan de skal framstå i årets sesong.
De har vist med både trener og spillersigneringene i år at de har lyst å bli et mannskap som man kan stole på, men av spillet de første kampene er det alt for mange huller spesielt bakover til å kunne stole på de.
Avangard ser ut som det topplaget som var forventet før sesongen startet og her tror vi de fortsetter stimen og at Andrighetto kommer i gang i mål-protokollen også.

 

 

Avangard Omsk 2.15 @ coolbet x 3units❌
Andrighetto mål 3.80 @ betway x 3units✔️
Andrighetto to mål 13 @ betway x 1units❌