Bilderesultat for kristiansund fk logo Bilderesultat for malmefjorden il logo

KFK – Malmefjorden

Arena: Kristiansund stadion
Kampstart: 19:00

Da er det duket for runde i verdens vakreste liga igjen!

Kristiansund FK tar i mot Malmefjorden hjemme på Kristiansund stadion, en stadion det alltid er tøft å komme til. KFK har fremstått mye bedre den siste tiden, og har endelig fått fart på sakene. På de siste 7 kampene har de 5 seiere, 1 uavgjort og 1 tap, som forøvrig kom mot serieleder KBK2. Gjorde dog på ingen måte noen dårlige kamp mot KBK. Fikk i gang en skikkelig sluttspurt i 2.omgang, og kampen endte til slutt elleville 4-3.

Forrige helg havnet de under relativt tidlig mot Åndalsnes, men slo kraftig tilbake og snudde kampen så det sang. Aksel Berget Skjølsvik pådro seg rødt kort, noe som gjorde at K’an fikk spille en hel omgang med en mann mer – det spilte selvsagt inn på kampbildet. Allikevel, KFK ga seg ikke før det sto 7-2 på tavla, noe som er imponerende uansett. Jan Roger Angvik scoret hat-trick, og har vist gode gamle takter i det siste.

En annen spiller som fortjener skryt er Ali Koshnau. Den offensive midtbanespilleren har scoret 5 mål på de siste to kampene, og har levert gode prestasjoner jevnt over de siste månedene. En mann Malmefjorden bør demme opp for skal de ha mulighet til å få med seg noe i dag.

Malmefjorden er alltid tøffe å møte. Laget jobber for hverandre og gir seg aldri før dommeren blåser. Det blir nesten alltid jevnt når Malmefjorden spiller – de har dog slitt med å vippe kampene i sin favør den siste tiden. Med unntak av forrige hjemmekamp mot Midsund, da. Der vant de vanvittige 8-1, og kjørte en oppvisning i festfotball mot romsdalingene. Vi tror de står ovenfor en langt tøffere oppgave her i dag.

Den flyten KFK er i nå om dagen blir vanskelig å stoppe. De har sett meget gode ut offensivt, og kommer garantert til å skape mye hjemme på eget gress også i dag. Her kjører vi litt tungt inn på hjemmeseier, og håper KFK møter opp på jobb!

KFK vinner til 1.52 @ Coolbet x 7 units ✅